Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Salata de cartofi noi cu salsa verde, sfecla rosie coapta si tipar afumat - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

KitchenAid

332 retete postate

gatesc.co
Chef
Salata de cartofi noi cu salsa verde, sfecla rosie coapta si tipar afumat - By KitchenAid
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Salata de cartofi noi cu salsa verde, sfecla rosie coapta si tipar afumat - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

KitchenAid

332 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Incearca acest sos italian puternic aromat cu miel la gratar, friptura de porc sau halibut facut la aburi. Tu decizi daca vei curata cartofii de coaja sau nu.

Salata de cartofi noi cu salsa verde, sfecla rosie coapta si tipar afumat - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Incearca acest sos italian puternic aromat cu miel la gratar, friptura de porc sau halibut facut la aburi. Tu decizi daca vei curata cartofii de coaja sau nu.

Ingrediente

Portii:
Cartofii si sfecla rosie coapta
  • 250 gr sfecla rosie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 500 gr cartofi noi
  • 200 gr peste tipar afumat
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper negru
  • 1sfecla rosie
    250 gr
  • 2ulei de masline
    2 linguri
  • 3cartofi noi
    500 gr
  • 4peste tipar afumat
    200 gr
  • 5sare
    dupa gust
  • 6piper negru
    dupa gust
Salsa verde
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri capere
  • 2 linguri castraveti murati
  • 3 buc file de ansoa
  • 0.5 lingura mustar de Dijon
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura busuioc
  • 1 legatura menta
  • 125 ml ulei de masline
  • 1 lingura otet de vin rosu
  • 1usturoi
    1 catel
  • 2capere
    2 linguri
  • 3castraveti murati
    2 linguri
  • 4file de ansoa
    3 buc
  • 5mustar de Dijon
    0.5 lingura
  • 6patrunjel
    1 legatura
  • 7busuioc
    1 legatura
  • 8menta
    1 legatura
  • 9ulei de masline
    125 ml
  • 10otet de vin rosu
    1 lingura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 1
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 1
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Oala inox, cu capac, 20cm/5,5L - Kitchen Craft
290 leiÎn stoc
Farfurie ceramica, 28cm, Oak - Emile Henry
59 leiÎn stoc
Rasnita de condimente - Westmark
40 leiÎn stoc
Strecuratoare, 26 cm "Specialties" - Demeyere
295 leiÎn stoc
Farfurie ceramica, 28cm, Clay - Emile Henry
85 leiÎn stoc
Oala ceramica, 26cm/4L, Charcoal - Emile Henry
464 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 20 cm 6000MCT - Miyabi
1690 leiÎn stoc
Farfurie 25,5 cm, fibra de bambus - Kesper
22 leiÎn stoc
Strecuratoare inox, 24cm - Zwilling
165 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.