Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Empanada cu spanac, zucchini si poblano - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

KitchenAid

338 retete postate

gatesc.co
Chef
Empanada cu spanac, zucchini si poblano - By KitchenAid
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Empanada cu spanac, zucchini si poblano - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

KitchenAid

338 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Acest preparat, des intalnit in cultura latino-americana, se poate umple cu branza, porumb sau carne. In reteta de mai jos, am folosit un amestec de branza si spanac proaspat, aromate cu ardei chilli poblano, pentru un plus de gust.

Empanada cu spanac, zucchini si poblano - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Acest preparat, des intalnit in cultura latino-americana, se poate umple cu branza, porumb sau carne. In reteta de mai jos, am folosit un amestec de branza si spanac proaspat, aromate cu ardei chilli poblano, pentru un plus de gust.

Ingrediente

Portii:
  • 1 buc ardei
  • 1 buc zucchini
  • 1 lingurita sare de mare
  • 170 gr branza mozzarella
  • 30 gr parmezan
  • 30 ml ulei de masline
  • 80 gr ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 100 gr spanac
  • 180 gr branza Ricotta
  • 0.5 lingurita paprika
  • 0.25 lingurita chimion
  • 0.5 lingurita oregano uscat
  • 800 gr aluat foietaj
  • 1 buc oua
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 60 ml apa
  • 1ardei
    1 buc
  • 2zucchini
    1 buc
  • 3sare de mare
    1 lingurita
  • 4branza mozzarella
    170 gr
  • 5parmezan
    30 gr
  • 6ulei de masline
    30 ml
  • 7ceapa
    80 gr
  • 8usturoi
    3 catei
  • 9spanac
    100 gr
  • 10branza Ricotta
    180 gr
  • 11paprika
    0.5 lingurita
  • 12chimion
    0.25 lingurita
  • 13oregano uscat
    0.5 lingurita
  • 14aluat foietaj
    800 gr
  • 15oua
    1 buc
  • 16sare
    dupa gust
  • 17piper
    dupa gust
  • 18apa
    60 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Accesoriu pentru feliat si razuit - KitchenAid
530 leiÎn stoc
Tigaie aluminiu, 28cm "RIALTO" - Ballarini
170 leiÎn stoc
Tigaie aluminiu, 30cm, "RIALTO" - Ballarini
180 leiÎn stoc
Presa multifunctionala, aluminiu  - Westmark
120 leiÎn stoc
Ustensila tocat cu 2 lame, 17 cm - Westmark
80 leiÎn stoc
Cutit pentru aluat, inox - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Set 7 forme-cutter, plastic - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Tel inox, 23 cm - Westmark
30 leiÎn stoc
Pensula patiserie, 19 cm - Kitchen Craft
17 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 20cm - Westmark
36 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.