Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Manifest pentru gatirea sub vid in bucatarii modeste

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Iulia

92 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Manifest pentru gatirea sub vid in bucatarii modeste
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Manifest pentru gatirea sub vid in bucatarii modeste

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Iulia

92 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

2 zile

Preparare

45 minute

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Usoara

Carne incapatanata de vitel gatita 48 de ore sub vid. De ce? 1. Fiindca pot 2. Fiindca n-am chef sa scot tona de pielite ce-o acopera; gasesc ca mare parte din gust se afla exact in aceste parti, de care unele gospodine se dispenseaza - grasime, tesuturi conjunctive si pielite! 3. In punga sigilata se intampla minuni in timp ce eu imi vad de alte trebsoare 4. Fac experimente inainte de-a gati fazanul, pentru care am cumparat aparat de vidat 5. Foarte mica deosebirea intre vidarea in pungi ZipLock si aparat de vidat... dar am si eu orgoliul meu de autosubminator mic si batran...

Manifest pentru gatirea sub vid in bucatarii modeste

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

2 zile

Preparare

45 minute

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Usoara

Iulia
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Carne incapatanata de vitel gatita 48 de ore sub vid. De ce? 1. Fiindca pot 2. Fiindca n-am chef sa scot tona de pielite ce-o acopera; gasesc ca mare parte din gust se afla exact in aceste parti, de care unele gospodine se dispenseaza - grasime, tesuturi conjunctive si pielite! 3. In punga sigilata se intampla minuni in timp ce eu imi vad de alte trebsoare 4. Fac experimente inainte de-a gati fazanul, pentru care am cumparat aparat de vidat 5. Foarte mica deosebirea intre vidarea in pungi ZipLock si aparat de vidat... dar am si eu orgoliul meu de autosubminator mic si batran...

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr carne de vitel
  • 2 linguri ulei de masline
  • 15 buc piper boabe
  • 3 crengute de cimbru
  • 2 buc morcovi
  • 1 buc radacina de telina
  • 2 buc praz
  • 1 cana coniac
  • 1 cana vin alb
  • 4 cani supa de vita
  • 50 gr unt
  • dupa gust sare
  • 1 buc ceapa
  • 1carne de vitel
    500 gr
  • 2ulei de masline
    2 linguri
  • 3piper boabe
    15 buc
  • 4cimbru
    3 crengute de
  • 5morcovi
    2 buc
  • 6radacina de telina
    1 buc
  • 7praz
    2 buc
  • 8coniac
    1 cana
  • 9vin alb
    1 cana
  • 10supa de vita
    4 cani
  • 11unt
    50 gr
  • 12sare
    dupa gust
  • 13ceapa
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Georgia
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 19, 09:47
Noutati
Nu am aflat in viata mea de felul asta de a gati. O noutate revolutionara pentru mine! Multumesc! Multumesc!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
PanaCris
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iun. 19, 02:42
Wowww!
Asta chiar e de retinut si probat! Multumesc! :-*
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.