31 retete postate
31 retete postate
Pregatire
40 minute
Preparare
20 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
40 minute
Preparare
20 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePorniti focul si pregatiti ingredientele pana obtineti jarul. Decojiti sparanghelul cu ajutorul unui decojitor de legume, in special pe cel alb. Asezonati cu sare, piper, ulei de masline si usturoi ras/stors. Pregatiti fileurile de peste - spalate, uscate, asezonate cu sare, piper, ulei de masline. Pentru ca in luna mai apar si cartofii noi, e pacat sa ii ratati: frecati cartofii cu sare, dupa ce i-ati spalat si taiat in cubulete. Prajiti-i in baie de ulei.
Porniti focul si pregatiti ingredientele pana obtineti jarul. Decojiti sparanghelul cu ajutorul unui decojitor de legume, in special pe cel alb. Asezonati cu sare, piper, ulei de masline si usturoi ras/stors. Pregatiti fileurile de peste - spalate, uscate, asezonate cu sare, piper, ulei de masline. Pentru ca in luna mai apar si cartofii noi, e pacat sa ii ratati: frecati cartofii cu sare, dupa ce i-ati spalat si taiat in cubulete. Prajiti-i in baie de ulei.
Pe gratarul bine incins, asezati pestele, intai cu pielea in jos. Frigeti pe ambele parti 3-4 minute, in functie de grasime. Sparanghelul are nevoie de maxim 5 minute, dar trebuie intors des, pe toate partile. Serviti cu lamaie si mujdei de usturoi.
Pe gratarul bine incins, asezati pestele, intai cu pielea in jos. Frigeti pe ambele parti 3-4 minute, in functie de grasime. Sparanghelul are nevoie de maxim 5 minute, dar trebuie intors des, pe toate partile. Serviti cu lamaie si mujdei de usturoi.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Porniti focul si pregatiti ingredientele pana obtineti jarul. Decojiti sparanghelul cu ajutorul unui decojitor de legume, in special pe cel alb. Asezonati cu sare, piper, ulei de masline si usturoi ras/stors. Pregatiti fileurile de peste - spalate, uscate, asezonate cu sare, piper, ulei de masline. Pentru ca in luna mai apar si cartofii noi, e pacat sa ii ratati: frecati cartofii cu sare, dupa ce i-ati spalat si taiat in cubulete. Prajiti-i in baie de ulei.
Porniti focul si pregatiti ingredientele pana obtineti jarul. Decojiti sparanghelul cu ajutorul unui decojitor de legume, in special pe cel alb. Asezonati cu sare, piper, ulei de masline si usturoi ras/stors. Pregatiti fileurile de peste - spalate, uscate, asezonate cu sare, piper, ulei de masline. Pentru ca in luna mai apar si cartofii noi, e pacat sa ii ratati: frecati cartofii cu sare, dupa ce i-ati spalat si taiat in cubulete. Prajiti-i in baie de ulei.
Pe gratarul bine incins, asezati pestele, intai cu pielea in jos. Frigeti pe ambele parti 3-4 minute, in functie de grasime. Sparanghelul are nevoie de maxim 5 minute, dar trebuie intors des, pe toate partile. Serviti cu lamaie si mujdei de usturoi.
Pe gratarul bine incins, asezati pestele, intai cu pielea in jos. Frigeti pe ambele parti 3-4 minute, in functie de grasime. Sparanghelul are nevoie de maxim 5 minute, dar trebuie intors des, pe toate partile. Serviti cu lamaie si mujdei de usturoi.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!