2297 retete postate
2297 retete postate
Pregatire
15 minute
Preparare
25 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
15 minute
Preparare
25 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareSe cerne faina, praful de copt si sarea. Se adauga frunzele tocate de cimbru.
Se cerne faina, praful de copt si sarea. Se adauga frunzele tocate de cimbru.
Frecam untul, aflat la temperatura camerei, cu zaharul, oul, coaja de lamaie, sucul de lamaie si sucul de ghimbir, pana devine spumos si zaharul este dizolvat. Adaugam ingredientele uscate, impreuna cu ghimbirul confiat tocat marunt si amestecam, pana cand aluatul devine omogen si compact.
Frecam untul, aflat la temperatura camerei, cu zaharul, oul, coaja de lamaie, sucul de lamaie si sucul de ghimbir, pana devine spumos si zaharul este dizolvat. Adaugam ingredientele uscate, impreuna cu ghimbirul confiat tocat marunt si amestecam, pana cand aluatul devine omogen si compact.
Impartim aluatul in doua si rulam fiecare bucata sub forma de cilindru gros, cu diametru de 4 cm. Infoliem si lasam la frigider timp de 2 ore.
Impartim aluatul in doua si rulam fiecare bucata sub forma de cilindru gros, cu diametru de 4 cm. Infoliem si lasam la frigider timp de 2 ore.
Incalzim cuptorul la 160°C. Pregatim tava cu hartie de copt sau foaie de silicon.
Incalzim cuptorul la 160°C. Pregatim tava cu hartie de copt sau foaie de silicon.
Scoatem aluatul din folie, il taiem in felii de aproximativ 4 mm si le asezam in tava de copt. Ungem biscuitii cu lapte si coacem pentru 12-15 minute, doar pana cand marginile devin aurii. Dupa ce se racesc, se pudreaza cu zahar.
Scoatem aluatul din folie, il taiem in felii de aproximativ 4 mm si le asezam in tava de copt. Ungem biscuitii cu lapte si coacem pentru 12-15 minute, doar pana cand marginile devin aurii. Dupa ce se racesc, se pudreaza cu zahar.
Se pastreaza in cutie inchisa ermetic.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Se cerne faina, praful de copt si sarea. Se adauga frunzele tocate de cimbru.
Se cerne faina, praful de copt si sarea. Se adauga frunzele tocate de cimbru.
Frecam untul, aflat la temperatura camerei, cu zaharul, oul, coaja de lamaie, sucul de lamaie si sucul de ghimbir, pana devine spumos si zaharul este dizolvat. Adaugam ingredientele uscate, impreuna cu ghimbirul confiat tocat marunt si amestecam, pana cand aluatul devine omogen si compact.
Frecam untul, aflat la temperatura camerei, cu zaharul, oul, coaja de lamaie, sucul de lamaie si sucul de ghimbir, pana devine spumos si zaharul este dizolvat. Adaugam ingredientele uscate, impreuna cu ghimbirul confiat tocat marunt si amestecam, pana cand aluatul devine omogen si compact.
Impartim aluatul in doua si rulam fiecare bucata sub forma de cilindru gros, cu diametru de 4 cm. Infoliem si lasam la frigider timp de 2 ore.
Impartim aluatul in doua si rulam fiecare bucata sub forma de cilindru gros, cu diametru de 4 cm. Infoliem si lasam la frigider timp de 2 ore.
Incalzim cuptorul la 160°C. Pregatim tava cu hartie de copt sau foaie de silicon.
Incalzim cuptorul la 160°C. Pregatim tava cu hartie de copt sau foaie de silicon.
Scoatem aluatul din folie, il taiem in felii de aproximativ 4 mm si le asezam in tava de copt. Ungem biscuitii cu lapte si coacem pentru 12-15 minute, doar pana cand marginile devin aurii. Dupa ce se racesc, se pudreaza cu zahar.
Scoatem aluatul din folie, il taiem in felii de aproximativ 4 mm si le asezam in tava de copt. Ungem biscuitii cu lapte si coacem pentru 12-15 minute, doar pana cand marginile devin aurii. Dupa ce se racesc, se pudreaza cu zahar.
Se pastreaza in cutie inchisa ermetic.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!