Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tocanica de pui cu mazare

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

vali

36 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Tocanica de pui cu mazare
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tocanica de pui cu mazare

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

vali

36 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

2 ore

Preparare

0 secunde

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Este o reteta usoara care se poate servi si la pranz dar si la cina.

Tocanica de pui cu mazare

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

2 ore

Preparare

0 secunde

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Carne , Romaneasca
vali
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Este o reteta usoara care se poate servi si la pranz dar si la cina.

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg pui
  • 200 gr mazare congelata
  • 3 buc ceapa
  • 3 buc cartofi
  • 4 linguri bulion
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • dupa gust sare
  • 2 l apa
  • dupa gust piper
  • 1pui
    1 kg
  • 2mazare congelata
    200 gr
  • 3ceapa
    3 buc
  • 4cartofi
    3 buc
  • 5bulion
    4 linguri
  • 6ulei
    2 linguri
  • 7patrunjel
    1 legatura
  • 8sare
    dupa gust
  • 9apa
    2 l
  • 10piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.