2297 retete postate
2297 retete postate
Pregatire
15 minute
Preparare
40 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
15 minute
Preparare
40 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePreincalzim cuptorul la 180°C. Ungem cu unt o forma de ciambella cu diametrul de 20 cm.
Preincalzim cuptorul la 180°C. Ungem cu unt o forma de ciambella cu diametrul de 20 cm.
Intr-un bol, batem spuma ouale cu zaharul, timp de 3-5 minute. Adaugam iaurtul, uleiul de masline si sarea. Amestecam, pana obtinem o compozitie omogena. Incorporam faina cernuta impreuna cu praful de copt. Adaugam coaja de portocala confiata si semintele de fenicul. Amestecam usor si turnam aluatul in forma de copt.
Intr-un bol, batem spuma ouale cu zaharul, timp de 3-5 minute. Adaugam iaurtul, uleiul de masline si sarea. Amestecam, pana obtinem o compozitie omogena. Incorporam faina cernuta impreuna cu praful de copt. Adaugam coaja de portocala confiata si semintele de fenicul. Amestecam usor si turnam aluatul in forma de copt.
Coacem timp de 25-30 de minute sau pana cand trece " testul scobitorii ". Transferam ciambella pe gratarul de racire.
Coacem timp de 25-30 de minute sau pana cand trece " testul scobitorii ". Transferam ciambella pe gratarul de racire.
Pentru glazura, combinam zaharul pudra cu apa de flori de portocal. Amestecam continuu, pana obtinem o compozitie cremoasa si densa.
Pentru glazura, combinam zaharul pudra cu apa de flori de portocal. Amestecam continuu, pana obtinem o compozitie cremoasa si densa.
Turnam glazura peste ciambella si o ornam dupa dorinta cu felii de portocala si fistic maruntit.
Turnam glazura peste ciambella si o ornam dupa dorinta cu felii de portocala si fistic maruntit.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Preincalzim cuptorul la 180°C. Ungem cu unt o forma de ciambella cu diametrul de 20 cm.
Preincalzim cuptorul la 180°C. Ungem cu unt o forma de ciambella cu diametrul de 20 cm.
Intr-un bol, batem spuma ouale cu zaharul, timp de 3-5 minute. Adaugam iaurtul, uleiul de masline si sarea. Amestecam, pana obtinem o compozitie omogena. Incorporam faina cernuta impreuna cu praful de copt. Adaugam coaja de portocala confiata si semintele de fenicul. Amestecam usor si turnam aluatul in forma de copt.
Intr-un bol, batem spuma ouale cu zaharul, timp de 3-5 minute. Adaugam iaurtul, uleiul de masline si sarea. Amestecam, pana obtinem o compozitie omogena. Incorporam faina cernuta impreuna cu praful de copt. Adaugam coaja de portocala confiata si semintele de fenicul. Amestecam usor si turnam aluatul in forma de copt.
Coacem timp de 25-30 de minute sau pana cand trece " testul scobitorii ". Transferam ciambella pe gratarul de racire.
Coacem timp de 25-30 de minute sau pana cand trece " testul scobitorii ". Transferam ciambella pe gratarul de racire.
Pentru glazura, combinam zaharul pudra cu apa de flori de portocal. Amestecam continuu, pana obtinem o compozitie cremoasa si densa.
Pentru glazura, combinam zaharul pudra cu apa de flori de portocal. Amestecam continuu, pana obtinem o compozitie cremoasa si densa.
Turnam glazura peste ciambella si o ornam dupa dorinta cu felii de portocala si fistic maruntit.
Turnam glazura peste ciambella si o ornam dupa dorinta cu felii de portocala si fistic maruntit.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!