Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Boeuf Bourguignon

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

KitchenShop

471 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Boeuf Bourguignon
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Boeuf Bourguignon

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

KitchenShop

471 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

2 ore

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Boeuf Bourguignon propus de Chef Daniel Wendorf este un fel de mancare destul de laborios si time-consuming, dar care iti si da o satisfactie imensa la final. Un fel clasic frantuzesc, de la tara, facut pe indelete, perfect aromat, este cu siguranta unul din cele mai reusite feluri de mancare cu vita demn de meniurile marilor restaurante din lume.

Boeuf Bourguignon

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

2 ore

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

KitchenShop
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Boeuf Bourguignon propus de Chef Daniel Wendorf este un fel de mancare destul de laborios si time-consuming, dar care iti si da o satisfactie imensa la final. Un fel clasic frantuzesc, de la tara, facut pe indelete, perfect aromat, este cu siguranta unul din cele mai reusite feluri de mancare cu vita demn de meniurile marilor restaurante din lume.

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg pulpa de vitel
  • 500 gr ciuperci Champignon
  • 200 gr bacon
  • 10 buc ceapa
  • 10 gr ciuperci Porcini
  • 100 gr telina
  • 1 buc morcovi
  • 10 gr cimbru
  • 200 ml ulei
  • 700 ml vin rosu
  • 1pulpa de vitel
    1 kg
  • 2ciuperci Champignon
    500 gr
  • 3bacon
    200 gr
  • 4ceapa
    10 buc
  • 5ciuperci Porcini
    10 gr
  • 6telina
    100 gr
  • 7morcovi
    1 buc
  • 8cimbru
    10 gr
  • 9ulei
    200 ml
  • 10vin rosu
    700 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit pentru feliat 16 cm TWIN Chef - Zwilling
220 leiÎn stoc
Cratita fonta, 28cm/6,7L "Folk", Rosu  - LAVA
450 leiÎn stoc
Cratita fonta, 28cm/3,5L, "Glaze", Mov - LAVA
379 leiÎn stoc
Tigaie saute, aluminiu, 24 cm - AMT Gastroguss
280 leiÎn stoc
Perie curatare ciuperci - Kitchen Craft
26 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.