(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ 5 (1)
Acest preparat, ballotina de pui sau ruloul de pui dezosat, il fac des, fiindca imi pot pune imaginatia la incercare, gasind de fiecare data alta umplutura. Am si gresit de cateva ori de-a lungul anilor, nu intotdeauna am nimerit combinatia care sa completeze optim puiul dezosat, cu o aroma si o textura placuta. Poti gusta umplutura de zece ori inainte de-a o asterne: cruda este buna, dar o data gatita, observi cu stupoare ca ceva n-a mers bine! Ma credeti sau nu, orice esec are o solutie: fac un sos bogat, din cu totul alt registru al condimentelor si mirodeniilor, o garnitura si gata, ai transformat reteta cu totul. Cam asa trec eu peste rateuri, invatand din ele, reparand.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!