Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Musaca de vinete

(*)(*)(*)(*)(*) (7)
 chef profile img

Nicole

44 retete postate

gatesc.co
Chef
Musaca de vinete
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Musaca de vinete

(*)(*)(*)(*)(*) (7)
chef profile img

Nicole

44 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Deoarece la mine in bucatarie inca miroase demential, voi impartasi aceasta delicioasa reteta cu voi, cu speranta ca va va fi pe plac. Eu am ales sa o fac cu piept de pui, dar se poate face la fel de bine cu carne de porc, vita sau amestec. Este la fel de buna.

Musaca de vinete

(*)(*)(*)(*)(*) ( 7 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Deoarece la mine in bucatarie inca miroase demential, voi impartasi aceasta delicioasa reteta cu voi, cu speranta ca va va fi pe plac. Eu am ales sa o fac cu piept de pui, dar se poate face la fel de bine cu carne de porc, vita sau amestec. Este la fel de buna.

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr piept de pui
  • 700 gr vinete
  • 600 gr sos de rosii passata
  • 1 buc ceapa
  • 5 catei usturoi
  • 350 gr branza mozzarella
  • 55 ml ulei
  • 30 gr unt
  • 30 gr faina
  • 300 ml lapte
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust nucsoara
  • 3 lingurite oregano
  • 1piept de pui
    500 gr
  • 2vinete
    700 gr
  • 3sos de rosii passata
    600 gr
  • 4ceapa
    1 buc
  • 5usturoi
    5 catei
  • 6branza mozzarella
    350 gr
  • 7ulei
    55 ml
  • 8unt
    30 gr
  • 9faina
    30 gr
  • 10lapte
    300 ml
  • 11sare
    dupa gust
  • 12piper
    dupa gust
  • 13nucsoara
    dupa gust
  • 14oregano
    3 lingurite

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Gyutoh 20 cm 6000MCT - Miyabi
1690 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
390 leiÎn stoc
Cratita inox, 20cm/3L, "Apollo" - Demeyere
665 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 16cm/1,3L - AMT Gastroguss
290 leiÎn stoc
Tel inox, 17 cm - Westmark
25 leiÎn stoc
Razatoare multifunctionala  - Vitesse
39 leiÎn stoc

Recenzii (7)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
7 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (7)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Food by Ramo
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mai 21, 12:51
Delicios
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Pucca
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 21, 10:50
Interesant
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Emilia gateste
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 20, 03:26
Mmmm, delicios!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
anisoara
Bucatar pasionat
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 19, 05:06
Deliciu!!
Iubesc acest preparat si poate iti place si tie reteta mea Bors de sira de porc
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Ana44
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 19, 11:21
Delicios
Musacaua de vinete este favorita mea.
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 19, 11:58
favorita mea :)
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
MBinder
Bucatar pasionat
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 19, 04:40
O reteta gustoasa!
Musacaua e un preparat cu gust bogat, imi place ideea de a include pui in special pe perioada de vara cand avem nevoie de ceva mai usor.
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.