1006 retete postate
1006 retete postate
Pregatire
30 minute
Preparare
10 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
30 minute
Preparare
10 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareSe prepara carnea taiata fasii si bine condimentata cu ulei de masline, oregano, turmeric, usturoi, sare si piper, pe gratarul uns cu ulei de masline.
Se prepara carnea taiata fasii si bine condimentata cu ulei de masline, oregano, turmeric, usturoi, sare si piper, pe gratarul uns cu ulei de masline.
Salata se spala, se scurge si se zvanta, apoi se taie bucati si se asaza intr-un vas larg, se pun rosiile taiate, apio taiat cubulete, ceapa verde daca doriti, avocado cubulete, mararul tocat, sfecla razuita pe razatoarea mica, boabele de porumb (fierte si scurse in prealabil).
Salata se spala, se scurge si se zvanta, apoi se taie bucati si se asaza intr-un vas larg, se pun rosiile taiate, apio taiat cubulete, ceapa verde daca doriti, avocado cubulete, mararul tocat, sfecla razuita pe razatoarea mica, boabele de porumb (fierte si scurse in prealabil).
Se pregateste sosul: se fierb ouale si se faramiteaza galbenusurile, se amesteca cu zeama de lamaie, cu mustar, apoi se pun 2 linguri de ulei, putin cate putin, ca la maioneza. La final, se adauga iaurtul si se potriveste gustul de sare.
Se pregateste sosul: se fierb ouale si se faramiteaza galbenusurile, se amesteca cu zeama de lamaie, cu mustar, apoi se pun 2 linguri de ulei, putin cate putin, ca la maioneza. La final, se adauga iaurtul si se potriveste gustul de sare.
Salata se amesteca cu sosul, apoi se transfera in bolul mare de salata, pe margine se pun bucatile de curcan sau bacon bine rumenit, crocant chiar, ciuperca bruna pe gratar taiata felii, cateva boabe de porumb si se decoreaza dupa inspiratie.
Salata se amesteca cu sosul, apoi se transfera in bolul mare de salata, pe margine se pun bucatile de curcan sau bacon bine rumenit, crocant chiar, ciuperca bruna pe gratar taiata felii, cateva boabe de porumb si se decoreaza dupa inspiratie.
Daca doriti, puteti adauga deasupra si parmezan razuit sau fasii.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Se prepara carnea taiata fasii si bine condimentata cu ulei de masline, oregano, turmeric, usturoi, sare si piper, pe gratarul uns cu ulei de masline.
Se prepara carnea taiata fasii si bine condimentata cu ulei de masline, oregano, turmeric, usturoi, sare si piper, pe gratarul uns cu ulei de masline.
Salata se spala, se scurge si se zvanta, apoi se taie bucati si se asaza intr-un vas larg, se pun rosiile taiate, apio taiat cubulete, ceapa verde daca doriti, avocado cubulete, mararul tocat, sfecla razuita pe razatoarea mica, boabele de porumb (fierte si scurse in prealabil).
Salata se spala, se scurge si se zvanta, apoi se taie bucati si se asaza intr-un vas larg, se pun rosiile taiate, apio taiat cubulete, ceapa verde daca doriti, avocado cubulete, mararul tocat, sfecla razuita pe razatoarea mica, boabele de porumb (fierte si scurse in prealabil).
Se pregateste sosul: se fierb ouale si se faramiteaza galbenusurile, se amesteca cu zeama de lamaie, cu mustar, apoi se pun 2 linguri de ulei, putin cate putin, ca la maioneza. La final, se adauga iaurtul si se potriveste gustul de sare.
Se pregateste sosul: se fierb ouale si se faramiteaza galbenusurile, se amesteca cu zeama de lamaie, cu mustar, apoi se pun 2 linguri de ulei, putin cate putin, ca la maioneza. La final, se adauga iaurtul si se potriveste gustul de sare.
Salata se amesteca cu sosul, apoi se transfera in bolul mare de salata, pe margine se pun bucatile de curcan sau bacon bine rumenit, crocant chiar, ciuperca bruna pe gratar taiata felii, cateva boabe de porumb si se decoreaza dupa inspiratie.
Salata se amesteca cu sosul, apoi se transfera in bolul mare de salata, pe margine se pun bucatile de curcan sau bacon bine rumenit, crocant chiar, ciuperca bruna pe gratar taiata felii, cateva boabe de porumb si se decoreaza dupa inspiratie.
Daca doriti, puteti adauga deasupra si parmezan razuit sau fasii.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!