1006 retete postate
1006 retete postate
Pregatire
1 ora
Preparare
10 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
1 ora
Preparare
10 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareSpalam si taiem legumele, vanata rondele, dovlecelul fasii sau rondele, sau si una si alta, ardeii felii, morcovul il dam pe razatoarea mare, la fel si cartoful.
Spalam si taiem legumele, vanata rondele, dovlecelul fasii sau rondele, sau si una si alta, ardeii felii, morcovul il dam pe razatoarea mare, la fel si cartoful.
Prajim pe rand legumele in tigaie in ulei (eu am folosit de masline) si avem grija ca la fiecare doua portii de legume prajite sa schimbam uleiul (eu asa fac). Scoatem cu o paleta toate legumele intr-un vas mare sau o tava. Presaram putina sare. Avem de prajit destul, insa va garantez ca merita efortul.
Prajim pe rand legumele in tigaie in ulei (eu am folosit de masline) si avem grija ca la fiecare doua portii de legume prajite sa schimbam uleiul (eu asa fac). Scoatem cu o paleta toate legumele intr-un vas mare sau o tava. Presaram putina sare. Avem de prajit destul, insa va garantez ca merita efortul.
Preparam sosul: usturoiul curatat si dat prin presa se amesteca cu putina sare, zeama de lamaie, zahar, otet si se paseaza cu o furculita.
Preparam sosul: usturoiul curatat si dat prin presa se amesteca cu putina sare, zeama de lamaie, zahar, otet si se paseaza cu o furculita.
Se adauga iaurtul, lingura cu lingura, si se amesteca pana creste sosul.
Se adauga iaurtul, lingura cu lingura, si se amesteca pana creste sosul.
Cand legumele au fost prajite in totalitate, se toarna sosul peste ele. Le amestecam bine si potrivim gustul de sare. Mutam totul in vasul in care vom aduce salata la masa. Avem grija sa nu ne vada nimeni si sa stergem tava cu o felie buna de paine :) Pe care, desigur, o vom manca cu pofta :)))
Cand legumele au fost prajite in totalitate, se toarna sosul peste ele. Le amestecam bine si potrivim gustul de sare. Mutam totul in vasul in care vom aduce salata la masa. Avem grija sa nu ne vada nimeni si sa stergem tava cu o felie buna de paine :) Pe care, desigur, o vom manca cu pofta :)))
O servim calduta... E o nebunie de salata, plina de aroma si gust :)
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Spalam si taiem legumele, vanata rondele, dovlecelul fasii sau rondele, sau si una si alta, ardeii felii, morcovul il dam pe razatoarea mare, la fel si cartoful.
Spalam si taiem legumele, vanata rondele, dovlecelul fasii sau rondele, sau si una si alta, ardeii felii, morcovul il dam pe razatoarea mare, la fel si cartoful.
Prajim pe rand legumele in tigaie in ulei (eu am folosit de masline) si avem grija ca la fiecare doua portii de legume prajite sa schimbam uleiul (eu asa fac). Scoatem cu o paleta toate legumele intr-un vas mare sau o tava. Presaram putina sare. Avem de prajit destul, insa va garantez ca merita efortul.
Prajim pe rand legumele in tigaie in ulei (eu am folosit de masline) si avem grija ca la fiecare doua portii de legume prajite sa schimbam uleiul (eu asa fac). Scoatem cu o paleta toate legumele intr-un vas mare sau o tava. Presaram putina sare. Avem de prajit destul, insa va garantez ca merita efortul.
Preparam sosul: usturoiul curatat si dat prin presa se amesteca cu putina sare, zeama de lamaie, zahar, otet si se paseaza cu o furculita.
Preparam sosul: usturoiul curatat si dat prin presa se amesteca cu putina sare, zeama de lamaie, zahar, otet si se paseaza cu o furculita.
Se adauga iaurtul, lingura cu lingura, si se amesteca pana creste sosul.
Se adauga iaurtul, lingura cu lingura, si se amesteca pana creste sosul.
Cand legumele au fost prajite in totalitate, se toarna sosul peste ele. Le amestecam bine si potrivim gustul de sare. Mutam totul in vasul in care vom aduce salata la masa. Avem grija sa nu ne vada nimeni si sa stergem tava cu o felie buna de paine :) Pe care, desigur, o vom manca cu pofta :)))
Cand legumele au fost prajite in totalitate, se toarna sosul peste ele. Le amestecam bine si potrivim gustul de sare. Mutam totul in vasul in care vom aduce salata la masa. Avem grija sa nu ne vada nimeni si sa stergem tava cu o felie buna de paine :) Pe care, desigur, o vom manca cu pofta :)))
O servim calduta... E o nebunie de salata, plina de aroma si gust :)
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!