62 retete postate
62 retete postate
Pregatire
10 minute
Preparare
25 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
10 minute
Preparare
25 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareSe iau trei ardei grasi rosii si se vor coace. Celelalte legume se spala, se curata si se pun la fiert (morcov, telina, jumatate de dovlecel si ceapa). Am folosit ceapa doar pentru a da un gust mai bun supei. Ardeiul ramas si dovlecelul (doar jumatate) se taie fasii si ii vom sota in putin ulei (nu prea mult), adaugand sare si cimbru. Se scot pe servetele absorbante. Dupa ce ardeii rosii sunt copti, se curata si se vor rupe in fasii, dupa care, ii vom blenda la robot. Legumele fierte se vor scoate, iar in supa respectiva se va fierbe orezul cu un varf de cutit de sare si putin ulei.
Se iau trei ardei grasi rosii si se vor coace. Celelalte legume se spala, se curata si se pun la fiert (morcov, telina, jumatate de dovlecel si ceapa). Am folosit ceapa doar pentru a da un gust mai bun supei. Ardeiul ramas si dovlecelul (doar jumatate) se taie fasii si ii vom sota in putin ulei (nu prea mult), adaugand sare si cimbru. Se scot pe servetele absorbante. Dupa ce ardeii rosii sunt copti, se curata si se vor rupe in fasii, dupa care, ii vom blenda la robot. Legumele fierte se vor scoate, iar in supa respectiva se va fierbe orezul cu un varf de cutit de sare si putin ulei.
Vom taia dintr-o vanata 6 rondele foarte subtiri, pe care le vom sota in foarte putin ulei, cat sa se-nmoaie, dupa care se scot si se vor aseza pe servetele absorbante, pentru a avea cat mai putin surplus de ulei.
Vom taia dintr-o vanata 6 rondele foarte subtiri, pe care le vom sota in foarte putin ulei, cat sa se-nmoaie, dupa care se scot si se vor aseza pe servetele absorbante, pentru a avea cat mai putin surplus de ulei.
Trecem la pregatirea ruloului din pui dupa cum urmeaza: taiem in fasii subtiri morcovul si telina si adaugam ardeiul si dovlecelul sotat anterior. Facem un manunchi si il asezam in interiorul pieptului de pui. Vom forma un rulou care se va infasura in folie de plastic, dupa care se va pune intr-o folie de aluminiu si se va fierbe intr-o craticioara, in care a fost pusa in prealabil apa cu sare; acesta se adauga cand apa fierbe. Se va lasa 25 minute pentru a fi fiert bine. Se scoate din folie ruloul si se lasa sa se raceasca, abia dupa aceea se poate taia.
Trecem la pregatirea ruloului din pui dupa cum urmeaza: taiem in fasii subtiri morcovul si telina si adaugam ardeiul si dovlecelul sotat anterior. Facem un manunchi si il asezam in interiorul pieptului de pui. Vom forma un rulou care se va infasura in folie de plastic, dupa care se va pune intr-o folie de aluminiu si se va fierbe intr-o craticioara, in care a fost pusa in prealabil apa cu sare; acesta se adauga cand apa fierbe. Se va lasa 25 minute pentru a fi fiert bine. Se scoate din folie ruloul si se lasa sa se raceasca, abia dupa aceea se poate taia.
Potrivim orezul de sare si de piper.
Potrivim orezul de sare si de piper.
Trecem la montarea preparatului dupa cum urmeaza: facem un desen pe farfurie din pasta de masline, aranjam in cercul de metal primul stratul de orez, care va contrasta cu desenul din pasta de masline realizat pe farfuria alba, in al doilea strat asezam vinetele, iar deasupra piureul din ardei rosu copt.
Trecem la montarea preparatului dupa cum urmeaza: facem un desen pe farfurie din pasta de masline, aranjam in cercul de metal primul stratul de orez, care va contrasta cu desenul din pasta de masline realizat pe farfuria alba, in al doilea strat asezam vinetele, iar deasupra piureul din ardei rosu copt.
Adaugam 3-4 feliute de dovlecel fiert, taiem ruloul in 3 bucati si il aranjam de jur-imprejur, presaram cateva seminte de mac si asezam cele doua sticks-uri de spanac.
Adaugam 3-4 feliute de dovlecel fiert, taiem ruloul in 3 bucati si il aranjam de jur-imprejur, presaram cateva seminte de mac si asezam cele doua sticks-uri de spanac.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Se iau trei ardei grasi rosii si se vor coace. Celelalte legume se spala, se curata si se pun la fiert (morcov, telina, jumatate de dovlecel si ceapa). Am folosit ceapa doar pentru a da un gust mai bun supei. Ardeiul ramas si dovlecelul (doar jumatate) se taie fasii si ii vom sota in putin ulei (nu prea mult), adaugand sare si cimbru. Se scot pe servetele absorbante. Dupa ce ardeii rosii sunt copti, se curata si se vor rupe in fasii, dupa care, ii vom blenda la robot. Legumele fierte se vor scoate, iar in supa respectiva se va fierbe orezul cu un varf de cutit de sare si putin ulei.
Se iau trei ardei grasi rosii si se vor coace. Celelalte legume se spala, se curata si se pun la fiert (morcov, telina, jumatate de dovlecel si ceapa). Am folosit ceapa doar pentru a da un gust mai bun supei. Ardeiul ramas si dovlecelul (doar jumatate) se taie fasii si ii vom sota in putin ulei (nu prea mult), adaugand sare si cimbru. Se scot pe servetele absorbante. Dupa ce ardeii rosii sunt copti, se curata si se vor rupe in fasii, dupa care, ii vom blenda la robot. Legumele fierte se vor scoate, iar in supa respectiva se va fierbe orezul cu un varf de cutit de sare si putin ulei.
Vom taia dintr-o vanata 6 rondele foarte subtiri, pe care le vom sota in foarte putin ulei, cat sa se-nmoaie, dupa care se scot si se vor aseza pe servetele absorbante, pentru a avea cat mai putin surplus de ulei.
Vom taia dintr-o vanata 6 rondele foarte subtiri, pe care le vom sota in foarte putin ulei, cat sa se-nmoaie, dupa care se scot si se vor aseza pe servetele absorbante, pentru a avea cat mai putin surplus de ulei.
Trecem la pregatirea ruloului din pui dupa cum urmeaza: taiem in fasii subtiri morcovul si telina si adaugam ardeiul si dovlecelul sotat anterior. Facem un manunchi si il asezam in interiorul pieptului de pui. Vom forma un rulou care se va infasura in folie de plastic, dupa care se va pune intr-o folie de aluminiu si se va fierbe intr-o craticioara, in care a fost pusa in prealabil apa cu sare; acesta se adauga cand apa fierbe. Se va lasa 25 minute pentru a fi fiert bine. Se scoate din folie ruloul si se lasa sa se raceasca, abia dupa aceea se poate taia.
Trecem la pregatirea ruloului din pui dupa cum urmeaza: taiem in fasii subtiri morcovul si telina si adaugam ardeiul si dovlecelul sotat anterior. Facem un manunchi si il asezam in interiorul pieptului de pui. Vom forma un rulou care se va infasura in folie de plastic, dupa care se va pune intr-o folie de aluminiu si se va fierbe intr-o craticioara, in care a fost pusa in prealabil apa cu sare; acesta se adauga cand apa fierbe. Se va lasa 25 minute pentru a fi fiert bine. Se scoate din folie ruloul si se lasa sa se raceasca, abia dupa aceea se poate taia.
Potrivim orezul de sare si de piper.
Potrivim orezul de sare si de piper.
Trecem la montarea preparatului dupa cum urmeaza: facem un desen pe farfurie din pasta de masline, aranjam in cercul de metal primul stratul de orez, care va contrasta cu desenul din pasta de masline realizat pe farfuria alba, in al doilea strat asezam vinetele, iar deasupra piureul din ardei rosu copt.
Trecem la montarea preparatului dupa cum urmeaza: facem un desen pe farfurie din pasta de masline, aranjam in cercul de metal primul stratul de orez, care va contrasta cu desenul din pasta de masline realizat pe farfuria alba, in al doilea strat asezam vinetele, iar deasupra piureul din ardei rosu copt.
Adaugam 3-4 feliute de dovlecel fiert, taiem ruloul in 3 bucati si il aranjam de jur-imprejur, presaram cateva seminte de mac si asezam cele doua sticks-uri de spanac.
Adaugam 3-4 feliute de dovlecel fiert, taiem ruloul in 3 bucati si il aranjam de jur-imprejur, presaram cateva seminte de mac si asezam cele doua sticks-uri de spanac.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!