467 retete postate
467 retete postate
Pregatire
30 minute
Preparare
25 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareIntr-un vas incaptor, punem la fiert apa cu sare.Cand apa incepe sa clocoteasca, se adauga pastele intregi si se lasa sa fiarba aproximativ 5 minute,nu foarte mult, trebuie sa ramana al dente, apoi se scurg si se clatesc sub jet de apa rece.
Intr-un vas incaptor, punem la fiert apa cu sare.Cand apa incepe sa clocoteasca, se adauga pastele intregi si se lasa sa fiarba aproximativ 5 minute,nu foarte mult, trebuie sa ramana al dente, apoi se scurg si se clatesc sub jet de apa rece.
Dovlecelul spalat si sters cu un prosopel, se taie pe lung in felii foarte subtiri, se sareaza dupa gust si se pipereaza apoi se frig pe gratarul uns cu un strop de ulei de masline. Dupa ce am fript dovlecelul pe ambele fete, se scot feliile cu grija pe o farfurie.
Dovlecelul spalat si sters cu un prosopel, se taie pe lung in felii foarte subtiri, se sareaza dupa gust si se pipereaza apoi se frig pe gratarul uns cu un strop de ulei de masline. Dupa ce am fript dovlecelul pe ambele fete, se scot feliile cu grija pe o farfurie.
In putin ulei de masline se calesc iute ciupercile taiate marunt, rosia data prin razatoarea mica, sucul de rosii, usturoiul zdrobit, se adauga sare, se presara busuioc si maghiran si se pipereaza dupa gust. Acest sos se amesteca cu spaghetele reci. Se fac sculurile astfel: se ruleaza o lingura cu paste frumos, apoi le asezi cu grija pe feliile de dovlecel si rulezi usor. Se aseaza frumos pe platou, se decoreaza cu frunzulite verzi de busuioc si se servesc cu cascaval ras sau parmezan. Pofta buna!
In putin ulei de masline se calesc iute ciupercile taiate marunt, rosia data prin razatoarea mica, sucul de rosii, usturoiul zdrobit, se adauga sare, se presara busuioc si maghiran si se pipereaza dupa gust. Acest sos se amesteca cu spaghetele reci. Se fac sculurile astfel: se ruleaza o lingura cu paste frumos, apoi le asezi cu grija pe feliile de dovlecel si rulezi usor. Se aseaza frumos pe platou, se decoreaza cu frunzulite verzi de busuioc si se servesc cu cascaval ras sau parmezan. Pofta buna!
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Intr-un vas incaptor, punem la fiert apa cu sare.Cand apa incepe sa clocoteasca, se adauga pastele intregi si se lasa sa fiarba aproximativ 5 minute,nu foarte mult, trebuie sa ramana al dente, apoi se scurg si se clatesc sub jet de apa rece.
Intr-un vas incaptor, punem la fiert apa cu sare.Cand apa incepe sa clocoteasca, se adauga pastele intregi si se lasa sa fiarba aproximativ 5 minute,nu foarte mult, trebuie sa ramana al dente, apoi se scurg si se clatesc sub jet de apa rece.
Dovlecelul spalat si sters cu un prosopel, se taie pe lung in felii foarte subtiri, se sareaza dupa gust si se pipereaza apoi se frig pe gratarul uns cu un strop de ulei de masline. Dupa ce am fript dovlecelul pe ambele fete, se scot feliile cu grija pe o farfurie.
Dovlecelul spalat si sters cu un prosopel, se taie pe lung in felii foarte subtiri, se sareaza dupa gust si se pipereaza apoi se frig pe gratarul uns cu un strop de ulei de masline. Dupa ce am fript dovlecelul pe ambele fete, se scot feliile cu grija pe o farfurie.
In putin ulei de masline se calesc iute ciupercile taiate marunt, rosia data prin razatoarea mica, sucul de rosii, usturoiul zdrobit, se adauga sare, se presara busuioc si maghiran si se pipereaza dupa gust. Acest sos se amesteca cu spaghetele reci. Se fac sculurile astfel: se ruleaza o lingura cu paste frumos, apoi le asezi cu grija pe feliile de dovlecel si rulezi usor. Se aseaza frumos pe platou, se decoreaza cu frunzulite verzi de busuioc si se servesc cu cascaval ras sau parmezan. Pofta buna!
In putin ulei de masline se calesc iute ciupercile taiate marunt, rosia data prin razatoarea mica, sucul de rosii, usturoiul zdrobit, se adauga sare, se presara busuioc si maghiran si se pipereaza dupa gust. Acest sos se amesteca cu spaghetele reci. Se fac sculurile astfel: se ruleaza o lingura cu paste frumos, apoi le asezi cu grija pe feliile de dovlecel si rulezi usor. Se aseaza frumos pe platou, se decoreaza cu frunzulite verzi de busuioc si se servesc cu cascaval ras sau parmezan. Pofta buna!
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!