467 retete postate
467 retete postate
Pregatire
30 minute
Preparare
40 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareSe spala smochinele, se taie coditele, se taie in 4 si se pun la fiert cu 750 g zahar, cu felii de lamaie si o ceasca de apa. Se lasa sa fiarba pana avem un sirop legat apoi scoatem smochinele si le punem intr-un vas de blender iar siropul ramas se scurge printr-o sita de samburii mititei ramasi si il adaugam peste smochine apoi dam totul la blender pana devine o pasta cremoasa.
Se spala smochinele, se taie coditele, se taie in 4 si se pun la fiert cu 750 g zahar, cu felii de lamaie si o ceasca de apa. Se lasa sa fiarba pana avem un sirop legat apoi scoatem smochinele si le punem intr-un vas de blender iar siropul ramas se scurge printr-o sita de samburii mititei ramasi si il adaugam peste smochine apoi dam totul la blender pana devine o pasta cremoasa.
Se lasa 10 minute sa se racoreasca apoi se adauga cate un cubulet de unt mixand pana se incorporeaza in pasta. Pe urmatorul il adaugam numai dupa incorporarea cubuletului precedent. Se procedeaza asa pana se incorporeaza tot untul si obtinem un serbet delicios care se toarna in borcane, se etanseaza capacul si se pastreaza la rece.
Se lasa 10 minute sa se racoreasca apoi se adauga cate un cubulet de unt mixand pana se incorporeaza in pasta. Pe urmatorul il adaugam numai dupa incorporarea cubuletului precedent. Se procedeaza asa pana se incorporeaza tot untul si obtinem un serbet delicios care se toarna in borcane, se etanseaza capacul si se pastreaza la rece.
Se pot decora diferite prajituri, se poate folosi la creme ori la umplerea delicioaselor rulade! Are un gust divin!
Se pot decora diferite prajituri, se poate folosi la creme ori la umplerea delicioaselor rulade! Are un gust divin!
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Se spala smochinele, se taie coditele, se taie in 4 si se pun la fiert cu 750 g zahar, cu felii de lamaie si o ceasca de apa. Se lasa sa fiarba pana avem un sirop legat apoi scoatem smochinele si le punem intr-un vas de blender iar siropul ramas se scurge printr-o sita de samburii mititei ramasi si il adaugam peste smochine apoi dam totul la blender pana devine o pasta cremoasa.
Se spala smochinele, se taie coditele, se taie in 4 si se pun la fiert cu 750 g zahar, cu felii de lamaie si o ceasca de apa. Se lasa sa fiarba pana avem un sirop legat apoi scoatem smochinele si le punem intr-un vas de blender iar siropul ramas se scurge printr-o sita de samburii mititei ramasi si il adaugam peste smochine apoi dam totul la blender pana devine o pasta cremoasa.
Se lasa 10 minute sa se racoreasca apoi se adauga cate un cubulet de unt mixand pana se incorporeaza in pasta. Pe urmatorul il adaugam numai dupa incorporarea cubuletului precedent. Se procedeaza asa pana se incorporeaza tot untul si obtinem un serbet delicios care se toarna in borcane, se etanseaza capacul si se pastreaza la rece.
Se lasa 10 minute sa se racoreasca apoi se adauga cate un cubulet de unt mixand pana se incorporeaza in pasta. Pe urmatorul il adaugam numai dupa incorporarea cubuletului precedent. Se procedeaza asa pana se incorporeaza tot untul si obtinem un serbet delicios care se toarna in borcane, se etanseaza capacul si se pastreaza la rece.
Se pot decora diferite prajituri, se poate folosi la creme ori la umplerea delicioaselor rulade! Are un gust divin!
Se pot decora diferite prajituri, se poate folosi la creme ori la umplerea delicioaselor rulade! Are un gust divin!
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!