Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Lasagna quattro formaggi

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Cooking Art

736 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Lasagna quattro formaggi
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Lasagna quattro formaggi

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Cooking Art

736 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Timp pregatire

1 ora

Timp preparare

4 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Lasagna quattro formaggi cu sos bolognese din amestec de muschi de vita si porc, sos bechamel cu parmezan si 4 sortimente de branza precum parmezan, mozarella, cascaval simplu si afumat. Un deliciu!

Lasagna quattro formaggi

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

1 ora

Preparare

4 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Lasagna quattro formaggi cu sos bolognese din amestec de muschi de vita si porc, sos bechamel cu parmezan si 4 sortimente de branza precum parmezan, mozarella, cascaval simplu si afumat. Un deliciu!

Ingrediente

Portii:
sos bolognese
  • 500 gr muschi de porc
  • 500 gr muschi de vita
  • 1 buc ceapa rosie
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc usturoi verde
  • 3 buc tija telina apio
  • 2 buc morcovi
  • 850 ml suc de rosii
  • 150 ml vin rosu
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita boia afumata dulce
  • 2 buc foi de dafin
  • 1 crenguta de cimbru uscat
  • 400 gr rosii din conserva
  • dupa gust apa
  • 50 ml ulei de masline
  • 1muschi de porc
    500 gr
  • 2muschi de vita
    500 gr
  • 3ceapa rosie
    1 buc
  • 4ceapa
    1 buc
  • 5usturoi verde
    1 buc
  • 6tija telina apio
    3 buc
  • 7morcovi
    2 buc
  • 8suc de rosii
    850 ml
  • 9vin rosu
    150 ml
  • 10sare
    1 lingurita
  • 11piper
    1 lingurita
  • 12boia afumata dulce
    1 lingurita
  • 13foi de dafin
    2 buc
  • 14cimbru uscat
    1 crenguta de
  • 15rosii din conserva
    400 gr
  • 16apa
    dupa gust
  • 17ulei de masline
    50 ml
sos bechamel
  • 100 gr faina
  • 1 l lapte
  • 100 gr unt
  • dupa gust sare
  • 0.5 lingurita piper
  • 50 gr parmezan
  • 1 lingurita nucsoara macinata
  • 1faina
    100 gr
  • 2lapte
    1 l
  • 3unt
    100 gr
  • 4sare
    dupa gust
  • 5piper
    0.5 lingurita
  • 6parmezan
    50 gr
  • 7nucsoara macinata
    1 lingurita
extra
  • dupa gust foi de lasagna
  • 250 gr cascaval
  • 250 gr cascaval afumat
  • 500 gr branza Mozzarella
  • 150 gr parmezan
  • 1foi de lasagna
    dupa gust
  • 2cascaval
    250 gr
  • 3cascaval afumat
    250 gr
  • 4branza Mozzarella
    500 gr
  • 5parmezan
    150 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/68590e32-04ed-4ea0-995d-2387f5a7de2a.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Oanah
Chef gatesc.co
https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/a956abbb-9bd9-4c27-ba53-48f15f72072c.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro learning to cook
Legend Chef gatesc.co

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Oanah
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 23, 11:44
Un deliciu!  |  Reteta gatita
Merita toata munca.
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
learning to cook
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iun. 23, 09:10
Foarte buna!  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.