2297 retete postate
2297 retete postate
Pregatire
30 minute
Preparare
20 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
30 minute
Preparare
20 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePunem untul moale (82% grasime) in bolul mixerului. Peste unt adaugam zaharul alb si brun.
Punem untul moale (82% grasime) in bolul mixerului. Peste unt adaugam zaharul alb si brun.
Atasam paleta si mixam timp de 3-4 minute, pana cand amestecul devine cremos si aerat. Acest pas este foarte important, deoarece cand mixam untul impreuna cu zaharul nu se combina doar ingredientele ci incorporam aer, formandu-se mici buzunare de aer care se umfla in timpul coacerii si astfel obtinem fursecuri pufoase.
Atasam paleta si mixam timp de 3-4 minute, pana cand amestecul devine cremos si aerat. Acest pas este foarte important, deoarece cand mixam untul impreuna cu zaharul nu se combina doar ingredientele ci incorporam aer, formandu-se mici buzunare de aer care se umfla in timpul coacerii si astfel obtinem fursecuri pufoase.
Adaugam piure de dovleac, ou si esenta de vanilie. Continuam sa mixam pana cand au fost incorporate.
Adaugam piure de dovleac, ou si esenta de vanilie. Continuam sa mixam pana cand au fost incorporate.
Intr-un bol, combinam faina tip 000 cu sare, praf de copt, bicarbonat de sodiu si condiment 5 spices sau condiment pentru placinta cu dovleac.
Intr-un bol, combinam faina tip 000 cu sare, praf de copt, bicarbonat de sodiu si condiment 5 spices sau condiment pentru placinta cu dovleac.
Adaugam amestecul de ingrediente uscate peste ingredientele din bol. Mixam la viteza mica aproximativ 30 de secunde, pana cand compozitia este omogena.
Adaugam amestecul de ingrediente uscate peste ingredientele din bol. Mixam la viteza mica aproximativ 30 de secunde, pana cand compozitia este omogena.
Cu ajutorul cupei pentru inghetata sau cu lingura luam bucati de aluat de aproximativ 40 gr si le asezam sub forma de gramajoare in tava tapetata cu hartie de copt. Lasam o distanta de 3-4 cm intre ele.
Cu ajutorul cupei pentru inghetata sau cu lingura luam bucati de aluat de aproximativ 40 gr si le asezam sub forma de gramajoare in tava tapetata cu hartie de copt. Lasam o distanta de 3-4 cm intre ele.
Coacem fursecurile la 190°C timp de 18-20 minute. La expirarea timpului fursecurile sunt foarte moi si asa si trebuie sa fie. Pe masura ce se racesc se vor intari. Scoatem tava din cuptor si lasam fursecurile in tava timp de 2-3 minute.
Coacem fursecurile la 190°C timp de 18-20 minute. La expirarea timpului fursecurile sunt foarte moi si asa si trebuie sa fie. Pe masura ce se racesc se vor intari. Scoatem tava din cuptor si lasam fursecurile in tava timp de 2-3 minute.
Transferam fursecurile pe gratarul de racire. Le lasam sa se raceasca complet.
Transferam fursecurile pe gratarul de racire. Le lasam sa se raceasca complet.
Intre timp, pregatim glazura. Intr-un bol amestecam crema de branza, untul moale, zahar pudra, sare si esenta de vanillie.
Intre timp, pregatim glazura. Intr-un bol amestecam crema de branza, untul moale, zahar pudra, sare si esenta de vanillie.
Cu ajutorul unei lingurite ungem fursecurile cu glazura.
Cu ajutorul unei lingurite ungem fursecurile cu glazura.
Deasupra presaram scortisoara macinata.
Deasupra presaram scortisoara macinata.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Punem untul moale (82% grasime) in bolul mixerului. Peste unt adaugam zaharul alb si brun.
Punem untul moale (82% grasime) in bolul mixerului. Peste unt adaugam zaharul alb si brun.
Atasam paleta si mixam timp de 3-4 minute, pana cand amestecul devine cremos si aerat. Acest pas este foarte important, deoarece cand mixam untul impreuna cu zaharul nu se combina doar ingredientele ci incorporam aer, formandu-se mici buzunare de aer care se umfla in timpul coacerii si astfel obtinem fursecuri pufoase.
Atasam paleta si mixam timp de 3-4 minute, pana cand amestecul devine cremos si aerat. Acest pas este foarte important, deoarece cand mixam untul impreuna cu zaharul nu se combina doar ingredientele ci incorporam aer, formandu-se mici buzunare de aer care se umfla in timpul coacerii si astfel obtinem fursecuri pufoase.
Adaugam piure de dovleac, ou si esenta de vanilie. Continuam sa mixam pana cand au fost incorporate.
Adaugam piure de dovleac, ou si esenta de vanilie. Continuam sa mixam pana cand au fost incorporate.
Intr-un bol, combinam faina tip 000 cu sare, praf de copt, bicarbonat de sodiu si condiment 5 spices sau condiment pentru placinta cu dovleac.
Intr-un bol, combinam faina tip 000 cu sare, praf de copt, bicarbonat de sodiu si condiment 5 spices sau condiment pentru placinta cu dovleac.
Adaugam amestecul de ingrediente uscate peste ingredientele din bol. Mixam la viteza mica aproximativ 30 de secunde, pana cand compozitia este omogena.
Adaugam amestecul de ingrediente uscate peste ingredientele din bol. Mixam la viteza mica aproximativ 30 de secunde, pana cand compozitia este omogena.
Cu ajutorul cupei pentru inghetata sau cu lingura luam bucati de aluat de aproximativ 40 gr si le asezam sub forma de gramajoare in tava tapetata cu hartie de copt. Lasam o distanta de 3-4 cm intre ele.
Cu ajutorul cupei pentru inghetata sau cu lingura luam bucati de aluat de aproximativ 40 gr si le asezam sub forma de gramajoare in tava tapetata cu hartie de copt. Lasam o distanta de 3-4 cm intre ele.
Coacem fursecurile la 190°C timp de 18-20 minute. La expirarea timpului fursecurile sunt foarte moi si asa si trebuie sa fie. Pe masura ce se racesc se vor intari. Scoatem tava din cuptor si lasam fursecurile in tava timp de 2-3 minute.
Coacem fursecurile la 190°C timp de 18-20 minute. La expirarea timpului fursecurile sunt foarte moi si asa si trebuie sa fie. Pe masura ce se racesc se vor intari. Scoatem tava din cuptor si lasam fursecurile in tava timp de 2-3 minute.
Transferam fursecurile pe gratarul de racire. Le lasam sa se raceasca complet.
Transferam fursecurile pe gratarul de racire. Le lasam sa se raceasca complet.
Intre timp, pregatim glazura. Intr-un bol amestecam crema de branza, untul moale, zahar pudra, sare si esenta de vanillie.
Intre timp, pregatim glazura. Intr-un bol amestecam crema de branza, untul moale, zahar pudra, sare si esenta de vanillie.
Cu ajutorul unei lingurite ungem fursecurile cu glazura.
Cu ajutorul unei lingurite ungem fursecurile cu glazura.
Deasupra presaram scortisoara macinata.
Deasupra presaram scortisoara macinata.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!