Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Crochete cu ardei iute si branza

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2255 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Crochete cu ardei iute si branza
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Crochete cu ardei iute si branza

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2255 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Bile cremoase cu ardei iute, bacon, crema de branza si cheddar in crusta crocanta de pesmet, prajite in baie de ulei. Uleiul trebuie sa fie bine incalzit, temperatura mentinuta constanta, astfel incat crusta sa se formeze rapid, fara sa absoarba mult ulei. Crochetele se pot servi calde sau la temperatura camerei alaturi de o salata sau sos, dupa preferinte.

Crochete cu ardei iute si branza

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Bile cremoase cu ardei iute, bacon, crema de branza si cheddar in crusta crocanta de pesmet, prajite in baie de ulei. Uleiul trebuie sa fie bine incalzit, temperatura mentinuta constanta, astfel incat crusta sa se formeze rapid, fara sa absoarba mult ulei. Crochetele se pot servi calde sau la temperatura camerei alaturi de o salata sau sos, dupa preferinte.

Ingrediente

Portii:
Compozitie crochete
  • 150 gr bacon afumat
  • 0.5 lingurita ulei
  • 100 gr crema de branza
  • 60 gr ardei iute
  • 100 gr branza Cheddar
  • 1 lingura sos Sriracha
  • dupa gust piper macinat
  • 1bacon afumat
    150 gr
  • 2ulei
    0.5 lingurita
  • 3crema de branza
    100 gr
  • 4ardei iute
    60 gr
  • 5branza Cheddar
    100 gr
  • 6sos Sriracha
    1 lingura
  • 7piper macinat
    dupa gust
Crusta
  • 30 gr faina
  • 1 buc oua
  • 35 gr pesmet panko
  • 35 gr pesmet
  • 1 lingurita usturoi pudra
  • 0.25 lingurita sare
  • 0.25 lingurita piper Cayenne
  • dupa gust piper
  • 1faina
    30 gr
  • 2oua
    1 buc
  • 3pesmet panko
    35 gr
  • 4pesmet
    35 gr
  • 5usturoi pudra
    1 lingurita
  • 6sare
    0.25 lingurita
  • 7piper Cayenne
    0.25 lingurita
  • 8piper
    dupa gust
Prajire
  • 700 ml ulei
  • 1ulei
    700 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

  • Pasul 22
    terminat

  • Pasul 23
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

  • Pasul 22
    terminat

  • Pasul 23
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.