Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Friptura Salisbury cu sos de ciuperci

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2257 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Friptura Salisbury cu sos de ciuperci
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Friptura Salisbury cu sos de ciuperci

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2257 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

25 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Friptura Salisbury este un preparat din bucataria Statelor Unite, facut dintr-un amestec de carne tocata de vita, condimente si ou. In mod traditional se serveste cu un sos cremos de ciuperci, care completeza in mod delicios bucatile suculente de carne.

Friptura Salisbury cu sos de ciuperci

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

25 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Friptura Salisbury este un preparat din bucataria Statelor Unite, facut dintr-un amestec de carne tocata de vita, condimente si ou. In mod traditional se serveste cu un sos cremos de ciuperci, care completeza in mod delicios bucatile suculente de carne.

Ingrediente

Portii:
Compozitie Carne
  • 900 gr carne tocata de vita
  • 1 lingurita pudra de ceapa
  • 1 lingurita usturoi pudra
  • 1 lingurita sare
  • 0.25 lingurita piper macinat
  • 2 linguri smantana pentru gatit
  • 0.5 lingura sos Worcester
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • 1 buc oua
  • 1 lingura ulei
  • 1carne tocata de vita
    900 gr
  • 2pudra de ceapa
    1 lingurita
  • 3usturoi pudra
    1 lingurita
  • 4sare
    1 lingurita
  • 5piper macinat
    0.25 lingurita
  • 6smantana pentru gatit
    2 linguri
  • 7sos Worcester
    0.5 lingura
  • 8mustar de Dijon
    1 lingura
  • 9oua
    1 buc
  • 10ulei
    1 lingura
Sos de Ciuperci
  • 35 gr unt
  • 300 gr ciuperci Champignon
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 500 ml supa de vita
  • 0.5 lingurita guma de xanthan
  • 1unt
    35 gr
  • 2ciuperci Champignon
    300 gr
  • 3pasta de rosii
    1 lingura
  • 4supa de vita
    500 ml
  • 5guma de xanthan
    0.5 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.