Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Fleica la ceaun, cu bere si cartofi natur in sos de mustar

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Oanah

278 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Fleica la ceaun, cu bere si cartofi natur in sos de mustar
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Fleica la ceaun, cu bere si cartofi natur in sos de mustar

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Oanah

278 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Medie

O mancare satioasa, cam grea, ce e drept, dar mancata din cand in cand, nu face niciun rau.

Fleica la ceaun, cu bere si cartofi natur in sos de mustar

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne , Romaneasca
Oanah
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

O mancare satioasa, cam grea, ce e drept, dar mancata din cand in cand, nu face niciun rau.

Ingrediente

Portii:
carne
  • 1 kg fleica de porc
  • 100 ml ulei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 250 ml bere
  • 8 catei usturoi
  • 1fleica de porc
    1 kg
  • 2ulei
    100 ml
  • 3sare
    dupa gust
  • 4piper
    dupa gust
  • 5bere
    250 ml
  • 6usturoi
    8 catei
cartofi natur
  • 1 kg cartofi
  • 2 linguri mustar
  • 1 buc lamai
  • 80 ml ulei de masline
  • 0.5 lingurita sare
  • varf de cutit piper
  • 2 catei usturoi
  • dupa gust marar
  • 1cartofi
    1 kg
  • 2mustar
    2 linguri
  • 3lamai
    1 buc
  • 4ulei de masline
    80 ml
  • 5sare
    0.5 lingurita
  • 6piper
    varf de cutit
  • 7usturoi
    2 catei
  • 8marar
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cratita fonta, 24cm/4,5L, "Folk", Negru - LAVA
370 leiÎn stoc
Cratita fonta, 28cm/6,7L "Folk", Rosu  - LAVA
450 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 20 cm 7000D - Miyabi
1390 leiÎn stoc
Cutit Santoku, 18cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
320 leiÎn stoc
Presa usturoi, otel, 13,5 cm - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Presa usturoi, inox, "Profi Plus" - WMF
199 leiÎn stoc
Presa usturoi, zinc, 16 cm - Zokura
39 leiÎn stoc
Solnita, ceramica, 12,7cm, Clay - Emile Henry
145 leiÎn stoc
Solnita, ceramica, 11cm, Clay - Emile Henry
130 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.