Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Sos Remoulade

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

HelloFresh

18 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Sos Remoulade
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Sos Remoulade

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

HelloFresh

18 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

10 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Sosul remoulade este o specialitate din bucataria frantuzeasca, caracterizata printr-o aroma bogata si o textura cremoasa. Este un sos pe baza de maioneza, la care se adauga, de obicei, mustar, capere, patrunjel, tarhon si chiar substituente precum hrean sau ridichi, in functie de variatiile regionale. Remoulade este adesea servit cu fructe de mare, legume sau carne.

Sos Remoulade

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Sosul remoulade este o specialitate din bucataria frantuzeasca, caracterizata printr-o aroma bogata si o textura cremoasa. Este un sos pe baza de maioneza, la care se adauga, de obicei, mustar, capere, patrunjel, tarhon si chiar substituente precum hrean sau ridichi, in functie de variatiile regionale. Remoulade este adesea servit cu fructe de mare, legume sau carne.

Ingrediente

Portii:
  • 1 buc oua
  • 150 ml ulei
  • 1 lingurita mustar
  • 2 buc castraveti murati
  • 3 lingurite capere
  • 0.5 legatura patrunjel
  • 1 lingurita tarhon
  • 1 lingurita piper
  • 0.5 buc lamai
  • 1 lingurita sare
  • 1oua
    1 buc
  • 2ulei
    150 ml
  • 3mustar
    1 lingurita
  • 4castraveti murati
    2 buc
  • 5capere
    3 lingurite
  • 6patrunjel
    0.5 legatura
  • 7tarhon
    1 lingurita
  • 8piper
    1 lingurita
  • 9lamai
    0.5 buc
  • 10sare
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Blender de mana, 800W - Princess
320 leiÎn stoc
Blender vertical, Matte Black - KitchenAid
995 leiÎn stoc
Set 6 linguri masurare, plastic - OXO
25 leiÎn stoc
Bol pentru sos, melamina, 7,1cm, Alb - LAVA
14 leiÎn stoc
Bol pentru sos, melamina, 8cm, Negru - LAVA
28 leiÎn stoc
Solnita, ceramica, 12,7cm, Clay - Emile Henry
136 leiÎn stoc
Solnita, ceramica, 11cm, Clay - Emile Henry
130 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.