Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Covrigi cu bere

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2257 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Covrigi cu bere
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Covrigi cu bere

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2257 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

35 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Covrigii te incanta intodeauna cu gustul delicios si textura usor gumoasa si crocanta. In mod traditional sunt preparati din faina de grau, drojdie, malt, apa sau bere. Inainte de coacere, covrigul format este oparit pentru cateva secunde intr-o solutie de hidroxid de sodiu si apa, care da culoare si aroma unica. Datorita acestei tehnici, covrigii se mai numesc si Laugenbrezel. In Germania, de Oktoberfest, covrigii sunt nelipsiti de pe mese alaturi de bere si carnat.

Covrigi cu bere

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

35 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Covrigii te incanta intodeauna cu gustul delicios si textura usor gumoasa si crocanta. In mod traditional sunt preparati din faina de grau, drojdie, malt, apa sau bere. Inainte de coacere, covrigul format este oparit pentru cateva secunde intr-o solutie de hidroxid de sodiu si apa, care da culoare si aroma unica. Datorita acestei tehnici, covrigii se mai numesc si Laugenbrezel. In Germania, de Oktoberfest, covrigii sunt nelipsiti de pe mese alaturi de bere si carnat.

Ingrediente

Portii:
Aluat Covrigi
  • 7 gr drojdie uscata activa
  • 50 ml apa
  • 1 lingura sirop de malt
  • 500 gr faina
  • 2 lingurite sare
  • 300 ml bere neagra
  • 1drojdie uscata activa
    7 gr
  • 2apa
    50 ml
  • 3sirop de malt
    1 lingura
  • 4faina
    500 gr
  • 5sare
    2 lingurite
  • 6bere neagra
    300 ml
SOlutie Alcalina
  • 2 l apa
  • 20 gr bicarbonat de sodiu
  • 1apa
    2 l
  • 2bicarbonat de sodiu
    20 gr
Topping
  • dupa gust sare de mare
  • 1sare de mare
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.