Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cannelloni cu spanac, ricotta si nuci - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

KitchenAid

338 retete postate

gatesc.co
Chef
Cannelloni cu spanac, ricotta si nuci - By KitchenAid
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cannelloni cu spanac, ricotta si nuci - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

KitchenAid

338 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

45 minute

Preparare

1 ora 25 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Spanacul si ricotta sunt o combinatie clasica pentru felurile de mancare cu paste vegetale. Aici, sunt puse in valoare de aditionalele nuci crocante si branza sarata.

Cannelloni cu spanac, ricotta si nuci - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

45 minute

Preparare

1 ora 25 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Spanacul si ricotta sunt o combinatie clasica pentru felurile de mancare cu paste vegetale. Aici, sunt puse in valoare de aditionalele nuci crocante si branza sarata.

Ingrediente

Portii:
  • 600 gr spanac
  • 75 gr salota
  • 100 gr nuci
  • 40 gr unt
  • 2 linguri coniac
  • 400 gr branza Ricotta
  • 2 buc oua
  • 75 ml smantana dulce
  • varf de cutit nucsoara
  • 100 gr branza Pecorino
  • 75 gr parmezan
  • 100 gr faina
  • 1.5 buc oua
  • 0.5 lingura ulei de masline
  • 2 buc ceapa
  • 1 buc telina apio
  • 1 buc morcovi
  • 2 catei usturoi
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 kg rosii
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 0.25 lingurita fulgi de chilli
  • 1 frunza foi de dafin
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 2 linguri piure de rosii
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper negru macinat
  • praf de zahar
  • 1spanac
    600 gr
  • 2salota
    75 gr
  • 3nuci
    100 gr
  • 4unt
    40 gr
  • 5coniac
    2 linguri
  • 6branza Ricotta
    400 gr
  • 7oua
    2 buc
  • 8smantana dulce
    75 ml
  • 9nucsoara
    varf de cutit
  • 10branza Pecorino
    100 gr
  • 11parmezan
    75 gr
  • 12faina
    100 gr
  • 13oua
    1.5 buc
  • 14ulei de masline
    0.5 lingura
  • 15ceapa
    2 buc
  • 16telina apio
    1 buc
  • 17morcovi
    1 buc
  • 18usturoi
    2 catei
  • 19ulei de masline
    100 ml
  • 20rosii
    1 kg
  • 21oregano uscat
    1 lingurita
  • 22fulgi de chilli
    0.25 lingurita
  • 23foi de dafin
    1 frunza
  • 24rozmarin
    1 crenguta de
  • 25piure de rosii
    2 linguri
  • 26sare
    dupa gust
  • 27piper negru macinat
    dupa gust
  • 28zahar
    praf de

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.