Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Briose frantuzesti (classic brioche) - By Staub

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Staub

104 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Briose frantuzesti (classic brioche) - By Staub
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Briose frantuzesti (classic brioche) - By Staub

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Staub

104 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

30 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Medie

Aceasta reteta clasica frantuzeasca iti va acompania in mod placut cafeaua de dimineata.

Briose frantuzesti (classic brioche) - By Staub

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Medie

Staub
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Aceasta reteta clasica frantuzeasca iti va acompania in mod placut cafeaua de dimineata.

Ingrediente

Portii:
  • 160 gr unt
  • 3 buc oua
  • 5 gr sare
  • 25 gr zahar
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 135 ml lapte
  • 500 gr faina
  • 1 buc galbenus de ou
  • 1unt
    160 gr
  • 2oua
    3 buc
  • 3sare
    5 gr
  • 4zahar
    25 gr
  • 5drojdie proaspata
    25 gr
  • 6lapte
    135 ml
  • 7faina
    500 gr
  • 8galbenus de ou
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.