Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Chifla daneza cu somon afumat - By Staub

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Staub

104 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Chifla daneza cu somon afumat - By Staub
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Chifla daneza cu somon afumat - By Staub

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Staub

104 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

25 minute

Preparare

5 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Delicioasele chifle daneze, umplute cu somon si smantana.

Chifla daneza cu somon afumat - By Staub

( )( )( )( )( ) ( 0 )
ianuarie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

25 minute

Preparare

5 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Staub
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Delicioasele chifle daneze, umplute cu somon si smantana.
ianuarie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 125 gr smantana
  • 0.5 buc lime
  • 50 gr salata
  • 0.5 buc castraveti
  • 30 gr unt
  • 12 buc chifle
  • 250 gr peste somon afumat
  • 1smantana
    125 gr
  • 2lime
    0.5 buc
  • 3salata
    50 gr
  • 4castraveti
    0.5 buc
  • 5unt
    30 gr
  • 6chifle
    12 buc
  • 7peste somon afumat
    250 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

    Amesteca smantana cu sucul de la o jumatate de limeta. Spala 50 gr de frunze de salata si rupe-o in bucati mici. Spala castravetele si feliaza-l.

    Amesteca smantana cu sucul de la o jumatate de limeta. Spala 50 gr de frunze de salata si rupe-o in bucati mici. Spala castravetele si feliaza-l.

  • Pasul 2
    terminat

    Taie chiflele pe jumatate si rumeneste usor partea taiata intr-o tigaie incinsa in care ai pus untul.

    Taie chiflele pe jumatate si rumeneste usor partea taiata intr-o tigaie incinsa in care ai pus untul.

  • Pasul 3
    terminat

    Pe prima jumatate de chifla, asaza frunze de salata, castravete, felii de somon. Pune smantana si apoi a doua jumatate de chifla.

    Pe prima jumatate de chifla, asaza frunze de salata, castravete, felii de somon. Pune smantana si apoi a doua jumatate de chifla.

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

    Amesteca smantana cu sucul de la o jumatate de limeta. Spala 50 gr de frunze de salata si rupe-o in bucati mici. Spala castravetele si feliaza-l.

    Amesteca smantana cu sucul de la o jumatate de limeta. Spala 50 gr de frunze de salata si rupe-o in bucati mici. Spala castravetele si feliaza-l.

  • Pasul 2
    terminat

    Taie chiflele pe jumatate si rumeneste usor partea taiata intr-o tigaie incinsa in care ai pus untul.

    Taie chiflele pe jumatate si rumeneste usor partea taiata intr-o tigaie incinsa in care ai pus untul.

  • Pasul 3
    terminat

    Pe prima jumatate de chifla, asaza frunze de salata, castravete, felii de somon. Pune smantana si apoi a doua jumatate de chifla.

    Pe prima jumatate de chifla, asaza frunze de salata, castravete, felii de somon. Pune smantana si apoi a doua jumatate de chifla.

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.