Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Porc la grill cu mazare si oua ochiuri romanesti

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

Ancutsa

956 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Porc la grill cu mazare si oua ochiuri romanesti
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Porc la grill cu mazare si oua ochiuri romanesti

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

Ancutsa

956 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazare (preferata mea), cosulete cu oua ochiuri romanesti si ardei copti. Cosuletul este din napolitana si e decorativ doar, intrucat se inmoaie de la ou, dar mie mi s-a parut simpatic. Pentru a fi mai dietetic, ouale le-am posat, mazarea am fiert-o, iar carnea am ales-o mai slaba si am gatit-o la grill, fara alte grasimi. Am redus pe cat posibil grasimile din intregul meniu.

Porc la grill cu mazare si oua ochiuri romanesti

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )

Pregatire

10 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazare (preferata mea), cosulete cu oua ochiuri romanesti si ardei copti. Cosuletul este din napolitana si e decorativ doar, intrucat se inmoaie de la ou, dar mie mi s-a parut simpatic. Pentru a fi mai dietetic, ouale le-am posat, mazarea am fiert-o, iar carnea am ales-o mai slaba si am gatit-o la grill, fara alte grasimi. Am redus pe cat posibil grasimile din intregul meniu.

Ingrediente

Portii:
  • 800 gr carne de porc
  • dupa gust sare
  • 300 gr mazare
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 1 lingurita condiment Vegeta
  • 4 buc oua
  • 50 gr unt
  • 1 lingura otet
  • 400 ml apa
  • 1carne de porc
    800 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3mazare
    300 gr
  • 4ulei de floarea soarelui
    1 lingura
  • 5condiment Vegeta
    1 lingurita
  • 6oua
    4 buc
  • 7unt
    50 gr
  • 8otet
    1 lingura
  • 9apa
    400 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Cristinutsa
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 20, 03:42
Minunat!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Eufrosina
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 19, 12:48
Ce platou imbietor!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Vali
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 19, 03:35
Ce meniu apetisant!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.