471 retete postate
471 retete postate
Pregatire
5 minute
Preparare
5 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
5 minute
Preparare
5 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareIntr-o cratita mica, amestecati impreuna jumatate din sucul de ananas si zaharul.
Intr-o cratita mica, amestecati impreuna jumatate din sucul de ananas si zaharul.
Se pune pe foc si se incalzeste la caldura medie, amestecand, pana cand zaharul este dizolvat. Lasati sa se raceasca complet.
Se pune pe foc si se incalzeste la caldura medie, amestecand, pana cand zaharul este dizolvat. Lasati sa se raceasca complet.
Intr-un blender, mixati 250 gr pulpa de mango, restul de suc de ananas si sucul de limeta. Dupa mixare adaugati si tequila.
Intr-un blender, mixati 250 gr pulpa de mango, restul de suc de ananas si sucul de limeta. Dupa mixare adaugati si tequila.
Se toarna un strat subtire de sare pe o farfurie. Se trece cu una din feliile de limeta peste marginea paharelor umezind-o bine dupa care acestea se trec prin sare astfel incat marginea paharului sa capete un strat generos de sare.
Se toarna un strat subtire de sare pe o farfurie. Se trece cu una din feliile de limeta peste marginea paharelor umezind-o bine dupa care acestea se trec prin sare astfel incat marginea paharului sa capete un strat generos de sare.
Umpleti paharele pe jumatate cu gheata.
Umpleti paharele pe jumatate cu gheata.
Intr-un shaker de cocktail umpleti jumatate cu gheata si adaugati jumatate din cantitatea de Margarita.
Intr-un shaker de cocktail umpleti jumatate cu gheata si adaugati jumatate din cantitatea de Margarita.
Se agita pana se raceste bine si apoi se toarna in 2 pahare. Repetati cu restul de ingrediente, decorati fiecare pahar cu o felie de limeta si serviti.
Se agita pana se raceste bine si apoi se toarna in 2 pahare. Repetati cu restul de ingrediente, decorati fiecare pahar cu o felie de limeta si serviti.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Intr-o cratita mica, amestecati impreuna jumatate din sucul de ananas si zaharul.
Intr-o cratita mica, amestecati impreuna jumatate din sucul de ananas si zaharul.
Se pune pe foc si se incalzeste la caldura medie, amestecand, pana cand zaharul este dizolvat. Lasati sa se raceasca complet.
Se pune pe foc si se incalzeste la caldura medie, amestecand, pana cand zaharul este dizolvat. Lasati sa se raceasca complet.
Intr-un blender, mixati 250 gr pulpa de mango, restul de suc de ananas si sucul de limeta. Dupa mixare adaugati si tequila.
Intr-un blender, mixati 250 gr pulpa de mango, restul de suc de ananas si sucul de limeta. Dupa mixare adaugati si tequila.
Se toarna un strat subtire de sare pe o farfurie. Se trece cu una din feliile de limeta peste marginea paharelor umezind-o bine dupa care acestea se trec prin sare astfel incat marginea paharului sa capete un strat generos de sare.
Se toarna un strat subtire de sare pe o farfurie. Se trece cu una din feliile de limeta peste marginea paharelor umezind-o bine dupa care acestea se trec prin sare astfel incat marginea paharului sa capete un strat generos de sare.
Umpleti paharele pe jumatate cu gheata.
Umpleti paharele pe jumatate cu gheata.
Intr-un shaker de cocktail umpleti jumatate cu gheata si adaugati jumatate din cantitatea de Margarita.
Intr-un shaker de cocktail umpleti jumatate cu gheata si adaugati jumatate din cantitatea de Margarita.
Se agita pana se raceste bine si apoi se toarna in 2 pahare. Repetati cu restul de ingrediente, decorati fiecare pahar cu o felie de limeta si serviti.
Se agita pana se raceste bine si apoi se toarna in 2 pahare. Repetati cu restul de ingrediente, decorati fiecare pahar cu o felie de limeta si serviti.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!