36 retete postate
36 retete postate
Pregatire
2 ore
Preparare
0 secunde
Favorita de
5 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
2 ore
Preparare
0 secunde
Favorita de
5 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareIntr-o oala, punem apa cu sare si pieptul de pui la fiert. Lasam pe foc pana cand carnea este fiarta. Adunam spuma care se ridica la suprafata si o aruncam.
Intr-o oala, punem apa cu sare si pieptul de pui la fiert. Lasam pe foc pana cand carnea este fiarta. Adunam spuma care se ridica la suprafata si o aruncam.
Intr-o alta oala, punem uleiul si legumele tocate. Punem pe foc pana se calesc putin, fara sa le ardem. Adaugam orezul spalat bine in cateva ape. Amestecam si adaugam supa strecurata peste legumele calite. Lasam pe foc circa 15-20 de minute.
Intr-o alta oala, punem uleiul si legumele tocate. Punem pe foc pana se calesc putin, fara sa le ardem. Adaugam orezul spalat bine in cateva ape. Amestecam si adaugam supa strecurata peste legumele calite. Lasam pe foc circa 15-20 de minute.
Intr-un castron, amestecam smantana cu galbenusurile si putin cate putin, adaugam din ciorba.
Intr-un castron, amestecam smantana cu galbenusurile si putin cate putin, adaugam din ciorba.
Amestecul il turnam peste ciorba care nu mai este pe foc. Adaugam apoi pieptul de pui taiat bucatele, zeama de lamaie si patrunjelul verde tocat marunt. Daca mai trebuie sare, mai adaugam.
Amestecul il turnam peste ciorba care nu mai este pe foc. Adaugam apoi pieptul de pui taiat bucatele, zeama de lamaie si patrunjelul verde tocat marunt. Daca mai trebuie sare, mai adaugam.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Intr-o oala, punem apa cu sare si pieptul de pui la fiert. Lasam pe foc pana cand carnea este fiarta. Adunam spuma care se ridica la suprafata si o aruncam.
Intr-o oala, punem apa cu sare si pieptul de pui la fiert. Lasam pe foc pana cand carnea este fiarta. Adunam spuma care se ridica la suprafata si o aruncam.
Intr-o alta oala, punem uleiul si legumele tocate. Punem pe foc pana se calesc putin, fara sa le ardem. Adaugam orezul spalat bine in cateva ape. Amestecam si adaugam supa strecurata peste legumele calite. Lasam pe foc circa 15-20 de minute.
Intr-o alta oala, punem uleiul si legumele tocate. Punem pe foc pana se calesc putin, fara sa le ardem. Adaugam orezul spalat bine in cateva ape. Amestecam si adaugam supa strecurata peste legumele calite. Lasam pe foc circa 15-20 de minute.
Intr-un castron, amestecam smantana cu galbenusurile si putin cate putin, adaugam din ciorba.
Intr-un castron, amestecam smantana cu galbenusurile si putin cate putin, adaugam din ciorba.
Amestecul il turnam peste ciorba care nu mai este pe foc. Adaugam apoi pieptul de pui taiat bucatele, zeama de lamaie si patrunjelul verde tocat marunt. Daca mai trebuie sare, mai adaugam.
Amestecul il turnam peste ciorba care nu mai este pe foc. Adaugam apoi pieptul de pui taiat bucatele, zeama de lamaie si patrunjelul verde tocat marunt. Daca mai trebuie sare, mai adaugam.
Imagini de la bucatari
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!