Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Friptura de vita cu piure de naut

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2257 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Friptura de vita cu piure de naut
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Friptura de vita cu piure de naut

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2257 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne

Pregatire

25 minute

Preparare

3 ore 20 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Bucatile de carne sunt mai intai rumenite in putin ulei iar apoi sunt gatite inabusit cu otet, la cuptor, pana cand carnea este frageda. Sosul format in tava este imbogatit cu usturoi, pasta de ardei si unt. Coaja rasa de lamaie invioreaza gustul preparatului. Carnea se serveste cu piure de naut aromat cu usturoi, rozmarin si fulgi de arde iute, pentru o masa completa.

Friptura de vita cu piure de naut

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne

Pregatire

25 minute

Preparare

3 ore 20 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne
food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Bucatile de carne sunt mai intai rumenite in putin ulei iar apoi sunt gatite inabusit cu otet, la cuptor, pana cand carnea este frageda. Sosul format in tava este imbogatit cu usturoi, pasta de ardei si unt. Coaja rasa de lamaie invioreaza gustul preparatului. Carnea se serveste cu piure de naut aromat cu usturoi, rozmarin si fulgi de arde iute, pentru o masa completa.

Ingrediente

Portii:
Friptura de vita
  • 1 kg ceafa de vita
  • 35 ml ulei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 40 ml otet
  • 3 catei usturoi
  • 2 lingurite pasta de ardei
  • 20 gr unt
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 1ceafa de vita
    1 kg
  • 2ulei
    35 ml
  • 3sare
    dupa gust
  • 4piper macinat
    dupa gust
  • 5otet
    40 ml
  • 6usturoi
    3 catei
  • 7pasta de ardei
    2 lingurite
  • 8unt
    20 gr
  • 9coaja de lamaie
    1 lingurita
piure de naut
  • 300 gr naut
  • 0.5 lingura ulei
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingurita rozmarin uscat
  • dupa gust fulgi de ardei iute
  • 1naut
    300 gr
  • 2ulei
    0.5 lingura
  • 3usturoi
    3 catei
  • 4rozmarin uscat
    1 lingurita
  • 5fulgi de ardei iute
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cratita fonta, 28cm/6,7L "Folk", Negru - LAVA
450 leiÎn stoc
Cratita fonta, 28cm/3,5L, "Folk", Rosu - LAVA
430 leiÎn stoc
Blender de mana, 800W - Princess
320 leiÎn stoc
Blender vertical, Charcoal Grey - KitchenAid
995 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 24 cm 6000MCT - Miyabi
1950 leiÎn stoc
Cutit Sujihiki, 24 cm, 6000MCT - Miyabi
1780 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh, 24 cm, 5000FCD - Miyabi
1590 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.