Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit âžĪ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate âžĪ

Ciorba de fasole cu afumatura

(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (1)
 chef profile img

Oanah

278 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ciorba de fasole cu afumatura
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de fasole cu afumatura

(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (1)
chef profile img

Oanah

278 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Ciorba de fasole este printre preferatele mele si sincer va spun, a iesit tare buna!

Ciorba de fasole cu afumatura

(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( 1 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Oanah
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Ciorba de fasole este printre preferatele mele si sincer va spun, a iesit tare buna!

Ingrediente

Portii:
  • 3 l apa
  • 500 gr fasole
  • 1 buc ardei kapia
  • 1 buc ardei iute
  • 2 buc ceapa
  • 1 buc radacina de pastarnac
  • 200 gr radacina de telina
  • 1 buc radacina de patrunjel
  • 1 buc morcovi
  • 500 gr costita afumata
  • 2 legaturi leustean
  • 4 buc rosii
  • 150 ml suc de rosii
  • 2 buc foi de dafin
  • 800 ml bors
  • dupa gust sare
  • 1 crenguta de cimbru
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • 1apa
    3 l
  • 2fasole
    500 gr
  • 3ardei kapia
    1 buc
  • 4ardei iute
    1 buc
  • 5ceapa
    2 buc
  • 6radacina de pastarnac
    1 buc
  • 7radacina de telina
    200 gr
  • 8radacina de patrunjel
    1 buc
  • 9morcovi
    1 buc
  • 10costita afumata
    500 gr
  • 11leustean
    2 legaturi
  • 12rosii
    4 buc
  • 13suc de rosii
    150 ml
  • 14foi de dafin
    2 buc
  • 15bors
    800 ml
  • 16sare
    dupa gust
  • 17cimbru
    1 crenguta de
  • 18ulei
    100 ml
  • 19patrunjel
    1 legatura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Set oale inox, 7 piese, "TWIN Classic" - Zwilling
990 leiÎn stoc
Set oale inox, 7 piese, "Resto - Demeyere
990 leiÎn stoc
Cratita inox, cu capac, 28cm/8,4L, "Apollo" - Demeyere
1100 leiÎn stoc
Oala inox, cu capac, 24cm/8L, "Atlantis" - Demeyere
1565 leiÎn stoc
Oala inox, cu capac, 24cm/7L, "Resto" - Demeyere
445 leiÎn stoc
Oala inox, cu capac, 20cm/5L, "Resto" - Demeyere
330 leiÎn stoc
Oala inox, cu capac, 26cm/12L, "Resto" - Demeyere
670 leiÎn stoc
Polonic, plastic termorezistent - Kitchen Craft
36 leiÎn stoc
Polonic pentru sos, inox, 28 cm - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Polonic, plastic, 30 cm - Kitchen Craft
19 leiÎn stoc
Polonic inox, 35 cm - de Buyer
78 leiÎn stoc
Strecuratoare inox, 16 cm - Westmark
75 leiÎn stoc
Strecuratoare inox, 20 cm - Westmark
90 leiÎn stoc

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/5c8a08a9-7040-4d54-a9b9-946a322cbe86.jpeg
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★
gatesc.ro pinksimba
Chef gatesc.co

Recenzii (1)

5.00
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★
1 recenzie
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (1)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
pinksimba
Chef
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★
sept. 24, 12:20
O reteta super gustoasa!  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.