Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Kebab cu pulpe de pui marinate sub vid

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

793 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Kebab cu pulpe de pui marinate sub vid
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Kebab cu pulpe de pui marinate sub vid

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

793 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Kebab homemade cu pulpe de pui dezosate, marinate sub vid si branza cheddar, mustar, rosii si castraveti murati. Un preparat satios si foarte gustos. Gustul acestuia este imbunatatit prin intermediul marinarii sub vid a carnii, o marinare mai rapida si mai eficienta.

Kebab cu pulpe de pui marinate sub vid

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Kebab homemade cu pulpe de pui dezosate, marinate sub vid si branza cheddar, mustar, rosii si castraveti murati. Un preparat satios si foarte gustos. Gustul acestuia este imbunatatit prin intermediul marinarii sub vid a carnii, o marinare mai rapida si mai eficienta.

Ingrediente

Portii:
marinare
  • 300 gr pulpe de pui dezosate
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust boia
  • dupa gust curry
  • dupa gust oregano
  • dupa gust boabe de mustar
  • 50 ml ulei de masline
  • 1pulpe de pui dezosate
    300 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper
    dupa gust
  • 4boia
    dupa gust
  • 5curry
    dupa gust
  • 6oregano
    dupa gust
  • 7boabe de mustar
    dupa gust
  • 8ulei de masline
    50 ml
kebab
  • 40 gr branza Cheddar
  • 0.5 buc lipie
  • 30 ml ulei de masline
  • 1 lingurita oregano
  • 1 buc rosii
  • 7 buc castraveti cornichon
  • dupa gust mustar dulce
  • 1branza Cheddar
    40 gr
  • 2lipie
    0.5 buc
  • 3ulei de masline
    30 ml
  • 4oregano
    1 lingurita
  • 5rosii
    1 buc
  • 6castraveti cornichon
    7 buc
  • 7mustar dulce
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Santoku, 18cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
320 leiÎn stoc
Pompa de vid, "FRESH & SAVE" - Zwilling
365 leiÎn stoc
Pompa de vid, "FRESH & SAVE" La Mer - Zwilling
295 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.