Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura de post cu nuca de cocos

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
 chef profile img

daniela

513 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Prajitura de post cu nuca de cocos
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura de post cu nuca de cocos

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
chef profile img

daniela

513 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Deserturi

Pregatire

15 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prajitura de post cu nuca de cocos

Prajitura de post cu nuca de cocos

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

15 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Deserturi
daniela
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Prajitura de post cu nuca de cocos

Ingrediente

Portii:
  • 1 cana apa
  • 1 lingura cacao
  • dupa gust esenta de vanilie
  • 1 cana faina
  • 1 cana fulgi de nuca de cocos
  • 10 gr praf de copt
  • 1 cana zahar
  • 1apa
    1 cana
  • 2cacao
    1 lingura
  • 3esenta de vanilie
    dupa gust
  • 4faina
    1 cana
  • 5fulgi de nuca de cocos
    1 cana
  • 6praf de copt
    10 gr
  • 7zahar
    1 cana

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★
0 recenzii
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.