Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Saramura de crap la gratar

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Sim0na

385 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Saramura de crap la gratar
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Saramura de crap la gratar

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Sim0na

385 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

30 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Saramura de crap la gratar

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

30 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Sim0na
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Ingrediente

Portii:
  • 2 buc ardei gras
  • 2 buc ardei iute
  • 1 buc ceapa
  • dupa gust sare grunjoasa
  • 3 buc rosii
  • 2 kg peste crap
  • 1 buc ardei kapia
  • 1 legatura patrunjel
  • 1ardei gras
    2 buc
  • 2ardei iute
    2 buc
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4sare grunjoasa
    dupa gust
  • 5rosii
    3 buc
  • 6peste crap
    2 kg
  • 7ardei kapia
    1 buc
  • 8patrunjel
    1 legatura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Nu exista produse

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/35c30805-5732-4735-a060-390f9b89e455.jpeg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro ZiceMami
Chef gatesc.co

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
ZiceMami
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 24, 12:07
Grozava  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.