Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Sarmale cu carne de vita

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Adriana

213 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Sarmale cu carne de vita
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Sarmale cu carne de vita

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Adriana

213 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

25 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Sarmale cu carne de vita

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

25 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Adriana
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Ingrediente

Portii:
  • 700 gr carne de vita
  • 3 buc ceapa
  • dupa gust cimbru
  • dupa gust cimbru
  • 200 gr orez
  • dupa gust piper
  • 3 felii salam
  • dupa gust sare
  • 200 ml suc de rosii
  • dupa gust varza murata
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 buc morcovi
  • dupa gust patrunjel
  • 300 gr jumari de porc
  • 1carne de vita
    700 gr
  • 2ceapa
    3 buc
  • 3cimbru
    dupa gust
  • 4cimbru
    dupa gust
  • 5orez
    200 gr
  • 6piper
    dupa gust
  • 7salam
    3 felii
  • 8sare
    dupa gust
  • 9suc de rosii
    200 ml
  • 10varza murata
    dupa gust
  • 11pasta de rosii
    2 linguri
  • 12morcovi
    2 buc
  • 13patrunjel
    dupa gust
  • 14jumari de porc
    300 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Nu exista produse

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.