Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu ciocolata

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Gaby_Gabytza

211 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Tort cu ciocolata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu ciocolata

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Gaby_Gabytza

211 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Deserturi

Pregatire

40 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Tort cu ciocolata

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

40 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
Gaby_Gabytza
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Ingrediente

Portii:
  • 3 linguri cacao
  • dupa gust cacao
  • 1 buc ciocolata
  • 2 ml esenta de vanilie
  • 300 gr faina
  • 500 ml lapte
  • 500 ml lapte
  • 10 gr praf de copt
  • 40 ml ulei
  • 16 gr zahar vanilat
  • 170 gr zahar
  • 150 gr zahar
  • 2 linguri amidon alimentar
  • 1cacao
    3 linguri
  • 2cacao
    dupa gust
  • 3ciocolata
    1 buc
  • 4esenta de vanilie
    2 ml
  • 5faina
    300 gr
  • 6lapte
    500 ml
  • 7lapte
    500 ml
  • 8praf de copt
    10 gr
  • 9ulei
    40 ml
  • 10zahar vanilat
    16 gr
  • 11zahar
    170 gr
  • 12zahar
    150 gr
  • 13amidon alimentar
    2 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Nu exista produse

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.