Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort hallowen

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

daniela

513 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Tort hallowen
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort hallowen

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

daniela

513 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Deserturi

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Tort hallowen

Tort hallowen

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
daniela
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Tort hallowen

Ingrediente

Portii:
  • 5 linguri apa
  • dupa gust esenta de vanilie
  • 10 linguri faina
  • 300 ml frisca
  • 10 gr gelatina
  • 1 praf de sare
  • dupa gust struguri
  • 200 ml suc de struguri
  • 10 linguri zahar
  • dupa gust pasta de zahar
  • 5 buc oua
  • 250 gr branza Ricotta
  • 1apa
    5 linguri
  • 2esenta de vanilie
    dupa gust
  • 3faina
    10 linguri
  • 4frisca
    300 ml
  • 5gelatina
    10 gr
  • 6sare
    1 praf de
  • 7struguri
    dupa gust
  • 8suc de struguri
    200 ml
  • 9zahar
    10 linguri
  • 10pasta de zahar
    dupa gust
  • 11oua
    5 buc
  • 12branza Ricotta
    250 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.