Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura cu gem de caise, caju si glazura de ciocolata

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2363 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Prajitura cu gem de caise, caju si glazura de ciocolata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura cu gem de caise, caju si glazura de ciocolata

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2363 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Foi fragede, cu o umplutura din gem de caise si caju, imbracate intr-o glazura de ciocolata.

Prajitura cu gem de caise, caju si glazura de ciocolata

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Foi fragede, cu o umplutura din gem de caise si caju, imbracate intr-o glazura de ciocolata.

Ingrediente

Portii:
Aluat foi
  • 300 gr faina
  • 150 gr untura
  • 3 gr drojdie uscata
  • 2 linguri lapte
  • 35 ml smantana pentru gatit
  • 0.5 lingurita sare
  • 20 gr zahar pudra
  • 1 lingura lichior Amaretto
  • 1 buc oua
  • 1faina
    300 gr
  • 2untura
    150 gr
  • 3drojdie uscata
    3 gr
  • 4lapte
    2 linguri
  • 5smantana pentru gatit
    35 ml
  • 6sare
    0.5 lingurita
  • 7zahar pudra
    20 gr
  • 8lichior Amaretto
    1 lingura
  • 9oua
    1 buc
Umplutura
  • 300 gr gem de caise
  • 250 gr caju
  • 1 lingura lichior Amaretto
  • 1 buc galbenus de ou
  • 1gem de caise
    300 gr
  • 2caju
    250 gr
  • 3lichior Amaretto
    1 lingura
  • 4galbenus de ou
    1 buc
Glazura
  • 20 gr cacao
  • 60 gr zahar pudra
  • 30 ml apa
  • 55 gr unt
  • 1cacao
    20 gr
  • 2zahar pudra
    60 gr
  • 3apa
    30 ml
  • 4unt
    55 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Feliator aluat, inox, 16 cm - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Separator galbenus, plastic - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Separator oua - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Separator oua 3 in 1, plastic - OXO
21 leiÎn stoc
Spatula silicon, 28,5 cm - Westmark
44 leiÎn stoc
Spatula plastic, 28 cm, Alb - Kitchen Craft
26 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 32cm/10,8L - AMT Gastroguss
590 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 16cm/1,3L - AMT Gastroguss
290 leiÎn stoc
Tel inox, 17 cm - Westmark
25 leiÎn stoc
Tel inox, 23 cm - Westmark
35 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.