Tort cu doua foi de pandispan, un strat de piscoturi, crema de mascarpone cu cafea, crema de ciocolata alba, glazura oglinda din ciocolata, decorata cu fluturasi de ciocolata.
Exista multe retete de biscuiti Rosette. Aceasta este o versiune persana, cu apa de trandafir si zahar aromat cu cardamom. Biscuitii Rosette sunt foarte delicati si crocanti. Un snack excelent langa o cafea sau ceai, dar merg foarte bine si langa o inghetata.
Clasic, porridge-ul (care mai poarta denumirea si de oatmeal, oat=ovaz) reprezinta fulgi de ovaz amestecati pe foc cu lapte, timp de cateva minute. Pe ”romaneste” i se spune ”terci de ovaz”. Eu il prepar cu apa si fara adaos de zahar, avand in vedere ca il mananc pentru a inlocui o masa si intentionez sa nu am niciun surplus de calorii.
Prajitura de post cu mere e un desert delicios, rapid de preparat, potrivit pentru zilele de post si nu numai. Are un aluat fraged care se topeste in gura iar alaturi de merele aromate iese o combinatie incantatoare pentru papilele gustative. Aveti nevoie doar de cateva ingrediente la indemana oricui pentru a o pregati si de foarte putin timp.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!