Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cannoli la cuptor cu crema de ciocolata

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2297 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Cannoli la cuptor cu crema de ciocolata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cannoli la cuptor cu crema de ciocolata

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2297 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Cruste de cannoli coapte si umplute cu o crema din ricotta, ciocolata si lichior Amaretto.

Cannoli la cuptor cu crema de ciocolata

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Cruste de cannoli coapte si umplute cu o crema din ricotta, ciocolata si lichior Amaretto.

Ingrediente

Portii:
Aluat crusta
  • 235 gr faina
  • 10 gr zahar granulat
  • 15 gr unt
  • 1 buc galbenus de ou
  • 110 ml vin alb
  • 0.5 lingura cacao
  • 0.25 lingurita sare
  • 1 buc albus de ou
  • 1faina
    235 gr
  • 2zahar granulat
    10 gr
  • 3unt
    15 gr
  • 4galbenus de ou
    1 buc
  • 5vin alb
    110 ml
  • 6cacao
    0.5 lingura
  • 7sare
    0.25 lingurita
  • 8albus de ou
    1 buc
Crema de Cacao
  • 250 gr branza Ricotta
  • 80 gr ciocolata neagra
  • 1 lingura lichior Amaretto
  • dupa gust zahar pudra
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 20 gr migdale pudra
  • 1branza Ricotta
    250 gr
  • 2ciocolata neagra
    80 gr
  • 3lichior Amaretto
    1 lingura
  • 4zahar pudra
    dupa gust
  • 5smantana pentru frisca
    200 ml
  • 6migdale pudra
    20 gr
Decor
  • dupa gust fulgi de ciocolata
  • dupa gust fulgi de migdale
  • 1fulgi de ciocolata
    dupa gust
  • 2fulgi de migdale
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Feliator aluat, inox, 16 cm - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Cutit pentru aluat, inox - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Presa pentru aluat - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Facalet 44 cm, lemn de fag - Kesper
34 leiÎn stoc
Pensula patiserie, 19 cm - Kitchen Craft
17 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 22cm - Westmark
39 leiÎn stoc
Separator galbenus, plastic - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Separator oua - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Separator oua 3 in 1, plastic - OXO
21 leiÎn stoc
Mixer manual cu manivela 30,5 cm - OXO
95 leiÎn stoc
Punga pentru ornat - Kitchen Craft
138 leiÎn stoc
Bol cu baza rotunda, inox, 16cm/1L - de Buyer
115 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.