Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Hachis parmentier

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

Lubita

303 retete postate

gatesc.co
Chef
Hachis parmentier
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Hachis parmentier

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

Lubita

303 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

45 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Hachis parmentier sau placinta ciobanului se aseamana foarte bine cu musacaua noastra de cartofi si umplutura de carne. De aceasta data, eu am inlocuit carnea cu peste.

Hachis parmentier

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )

Pregatire

45 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Hachis parmentier sau placinta ciobanului se aseamana foarte bine cu musacaua noastra de cartofi si umplutura de carne. De aceasta data, eu am inlocuit carnea cu peste.

Ingrediente

Portii:
Piure de cartofi
  • 1 kg cartofi
  • 1 buc morcovi
  • 100 gr mazare congelata
  • 1 lingurita sare
  • 2 l apa
  • 1cartofi
    1 kg
  • 2morcovi
    1 buc
  • 3mazare congelata
    100 gr
  • 4sare
    1 lingurita
  • 5apa
    2 l
Umplutura
  • 4 buc file de peste alb
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc ardei
  • 50 ml vin alb
  • 400 gr rosii Cherry din conserva
  • 1 lingurita unt
  • dupa gust sare
  • 3 catei usturoi
  • 1 buc morcovi
  • 1file de peste alb
    4 buc
  • 2ulei de masline
    4 linguri
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4ardei
    1 buc
  • 5vin alb
    50 ml
  • 6rosii Cherry din conserva
    400 gr
  • 7unt
    1 lingurita
  • 8sare
    dupa gust
  • 9usturoi
    3 catei
  • 10morcovi
    1 buc
Gratin
  • 200 gr cascaval
  • 1cascaval
    200 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/83713ed3-7830-4916-98f4-fc187780f64f.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Sidy
Chef gatesc.co

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
marculescu
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 20, 09:03
O reteta noua de care n-am mai auzit !
1
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Tania
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 20, 08:58
Hachis parmentier
O rețetă interesanta..!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Sidy
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 20, 09:03
Excelenta  |  Reteta gatita
O varianta frantuzeasca a musacalei,mult mai usor de facut.Acest fel de mancare constituie o foarte buna idee de reciclare a diverselor ramasite din frigider: fripturi sau tocanite reci, chiftele, piure de cartofi sau cartofi fierti in coaja.
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (2)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.