Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tajine cu sarmalute de vitel in frunze de tei

(*)(*)(*)(*)(*) (4)
 chef profile img

Iulia

92 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Tajine cu sarmalute de vitel in frunze de tei
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tajine cu sarmalute de vitel in frunze de tei

(*)(*)(*)(*)(*) (4)
chef profile img

Iulia

92 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

1 ora

Preparare

3 ore

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Usoara

Nu intru in amanunte privind rularea sarmalutelor, si nici a aranjarii in straturi a continutului vasului - se gasesc atat aici, pe site, cat si in manualul Emile Henry. Ceea ce vreau eu aici este sa va arat ca in tajine se poate face atat mancare romaneasca, ori putem imbina traditia gliei cu influente ale locurilor de unde se trage vestitul vas.

Tajine cu sarmalute de vitel in frunze de tei

(*)(*)(*)(*)(*) ( 4 )

Pregatire

1 ora

Preparare

3 ore

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Usoara

Iulia
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Nu intru in amanunte privind rularea sarmalutelor, si nici a aranjarii in straturi a continutului vasului - se gasesc atat aici, pe site, cat si in manualul Emile Henry. Ceea ce vreau eu aici este sa va arat ca in tajine se poate face atat mancare romaneasca, ori putem imbina traditia gliei cu influente ale locurilor de unde se trage vestitul vas.

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr carne de vitel
  • 100 gr bulgur
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper roz macinat
  • 50 frunze tei
  • 2 l supa de vita
  • 100 gr miere
  • 20 buc caise confiate
  • 1 lingura seminte de chimen
  • 1 buc rodii
  • 2 lingurite piper roz boabe
  • 2 buc lamai murate
  • 3 linguri condiment Sumac
  • dupa gust ulei
  • 3 buc coaste de vitel
  • 1carne de vitel
    500 gr
  • 2bulgur
    100 gr
  • 3sare
    1 lingurita
  • 4piper roz macinat
    1 lingurita
  • 5tei
    50 frunze
  • 6supa de vita
    2 l
  • 7miere
    100 gr
  • 8caise confiate
    20 buc
  • 9seminte de chimen
    1 lingura
  • 10rodii
    1 buc
  • 11piper roz boabe
    2 lingurite
  • 12lamai murate
    2 buc
  • 13condiment Sumac
    3 linguri
  • 14ulei
    dupa gust
  • 15coaste de vitel
    3 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (4)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
4 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (4)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
learning to cook
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iun. 21, 11:02
🥰🥰🥰
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
anisoara
Bucatar pasionat
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 09:24
Foarte bune... Delicioase!
Am preparat si eu sarmalute cu frunze de tei, sunt bune, dar prea migaloase... Arata super!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Georgia
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 19, 09:52
oh!
Trebuie sa iau si eu minunea asta de oala. Am mai multe de-ale lui Emile Henry, dar asta imi lipseste. Doamne! Cum arata sarmalele tale!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iun. 19, 09:24
Am sa incerc rețeta cat de curând. Arată foarte bine, iar ingredientele sunt pe gustul meu.
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.