Pui picant cu orez - Machboos, o explozie de arome care cu siguranta va vor impresiona! O reteta care cere putin mai mult timp dar, cu siguranta, rezultatul este unul pe masura, un preparat delicios! Gustul picant al orezului se imbina armonios cu dulceata topping-ului.
Aceasta ciorba de perisoare dreasa cu smantana si usturoi, am adaptat-o pornind de la ciorba radauteana, care ne place foarte mult. Nu am folosit intocmai ingredientele de la cea radauteana, dar rezultatul a fost unul foarte bun. Ne-a placut foarte mult la toti.
Iti propun pentru masa de Paste friptura de miel (sau berbecut), cu cartofi noi si o salata romaneasca. Pentru o friptura frageda, carnea are nevoie de un timp mai lung de gatire.
Incearca si tu acesti simpatici cartofi cu ochi din carnati cabanosi. Eu i-am umplut cu branza, ou, smantana si afumatura de casa .Pot fi serviti ca fel principal, daca vrei o masa mai usoara, sau chiar garnitura la o masa festiva.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!