Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Bors traditional rosu moldovenesc cu sfecla si pui

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Kovacs'Kitchen

108 retete postate

gatesc.co
Chef
Bors traditional rosu moldovenesc cu sfecla si pui
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Bors traditional rosu moldovenesc cu sfecla si pui

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Kovacs'Kitchen

108 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Reteta pe care o prezint acum este reteta traditionala, luata direct de la fata locului din Republica Moldova. Este o reteta specifica si sunt singur ca doriti sa incercati ceva nou. Sper sa va placa!

Bors traditional rosu moldovenesc cu sfecla si pui

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Kovacs'Kitchen
Chef
gatesc.co

Prezentare

Reteta pe care o prezint acum este reteta traditionala, luata direct de la fata locului din Republica Moldova. Este o reteta specifica si sunt singur ca doriti sa incercati ceva nou. Sper sa va placa!

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr carne de pui
  • 1 kg cartofi
  • 1 buc sfecla rosie
  • 500 gr varza
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc ardei
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 lingurite sare
  • 100 ml bors
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 l apa
  • 1carne de pui
    500 gr
  • 2cartofi
    1 kg
  • 3sfecla rosie
    1 buc
  • 4varza
    500 gr
  • 5ceapa
    1 buc
  • 6morcovi
    1 buc
  • 7ardei
    1 buc
  • 8ulei
    2 linguri
  • 9pasta de rosii
    2 linguri
  • 10sare
    2 lingurite
  • 11bors
    100 ml
  • 12patrunjel
    1 legatura
  • 13apa
    2 l

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Gyutoh 20 cm 7000D - Miyabi
1390 leiÎn stoc
Oala inox, cu capac, 20cm/5,5L - Kitchen Craft
290 leiÎn stoc
Oala ceramica, 26cm/4L, Burgundy - Emile Henry
490 leiÎn stoc
Oala ceramica, 26cm/4L, Charcoal - Emile Henry
490 leiÎn stoc
Cutit Shotoh 14 cm 4000FC - Miyabi
840 leiÎn stoc
Tigaie aluminiu, 20cm "ALBA" - Ballarini
255 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.