Tort cu doua foi de pandispan, un strat de piscoturi, crema de mascarpone cu cafea, crema de ciocolata alba, glazura oglinda din ciocolata, decorata cu fluturasi de ciocolata.
Face parte si din categoria retetelor de prajituri cu piscoturi, o categorie care a prins contur, pentru ca piscoturile suplinesc blaturile, sau foile de prajituri. Am inlocuit gemul cu ciocolata, piscoturile albe cu piscoturi de cacao, dar si aromele si a iesit un adevarat deliciu.
Aceasta reteta de prajitura combinata cu banane si capsuni a fost declarata cea mai buna prajitura din categoria prajiturilor cu fructe, preparate de mine, bineinteles. Pe langa banane si capsuni, am adaugat si niste banuti de ciocolata, amarui, dar si dulci.
Acest pandispan este cel mai gustos si cel mai aspectuos pandispan pe care l-am preparat vreodata. Este plin de fructe, in doua culori, blat pufos si perfect crescut. Va recomand cu tot dragul aceasta reteta.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!