Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Paste cu ton si sos rosu

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

RalucaM

542 retete postate

gatesc.co
Chef
Paste cu ton si sos rosu
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Paste cu ton si sos rosu

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

RalucaM

542 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

5 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

O reteta rapida, simpla, cu ingrediente extraordinare! Va multumi si cele mai pretentioase persoane.

Paste cu ton si sos rosu

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

5 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

O reteta rapida, simpla, cu ingrediente extraordinare! Va multumi si cele mai pretentioase persoane.

Ingrediente

Portii:
  • 400 gr sos Olive&Basilico
  • 170 gr ciuperci din conserva
  • 170 gr peste ton bucati din conserva
  • 300 gr paste penne
  • 1 lingurita branza Cheddar
  • 1sos Olive&Basilico
    400 gr
  • 2ciuperci din conserva
    170 gr
  • 3peste ton bucati din conserva
    170 gr
  • 4paste penne
    300 gr
  • 5branza Cheddar
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.