90 retete postate
90 retete postate
Pregatire
30 minute
Preparare
30 minute
Favorita de
7 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePunem in vasul robotului toate ingredientele pentru blat.
Punem in vasul robotului toate ingredientele pentru blat.
Mixati in vasul de la robot ingredientele pentru blat pana obtineti un aluat nelipicios si moale.
Mixati in vasul de la robot ingredientele pentru blat pana obtineti un aluat nelipicios si moale.
Inveliti aluatul in folie de plastic si lasati-l la frigider 15 minute.
Inveliti aluatul in folie de plastic si lasati-l la frigider 15 minute.
Presarati faina pe blatul de lucru si intindeti aluatul, apoi transferati-l intr-o tava de tarta unsa cu unt si tapetata cu faina.
Presarati faina pe blatul de lucru si intindeti aluatul, apoi transferati-l intr-o tava de tarta unsa cu unt si tapetata cu faina.
Taiati marginile de aluat care depasec tava, puneti deasupra o hartie de copt si umpleti tarta cu boabe de fasole sau linte. Aluatul care prisoseste il intindem din nou pe blat si il taiem in fasii de circa 1 cm.
Taiati marginile de aluat care depasec tava, puneti deasupra o hartie de copt si umpleti tarta cu boabe de fasole sau linte. Aluatul care prisoseste il intindem din nou pe blat si il taiem in fasii de circa 1 cm.
Coaceti blatul la 180°C pentru 10 minute, iar cand incepe sa se rumeneasca usor pe margini, indepartati hartia de copt cu boabele de fasole.
Coaceti blatul la 180°C pentru 10 minute, iar cand incepe sa se rumeneasca usor pe margini, indepartati hartia de copt cu boabele de fasole.
Puneti deasupra ciresele fara samburi si capsunele taiate in jumatati, toate amestecate cu zaharul vanilat pudra si fasiile de aluat in forma de grilaj.
Puneti deasupra ciresele fara samburi si capsunele taiate in jumatati, toate amestecate cu zaharul vanilat pudra si fasiile de aluat in forma de grilaj.
Introducem din nou tava la cuptor pentru inca 10 minute. Se serveste dupa ce s-a racit.
Introducem din nou tava la cuptor pentru inca 10 minute. Se serveste dupa ce s-a racit.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Punem in vasul robotului toate ingredientele pentru blat.
Punem in vasul robotului toate ingredientele pentru blat.
Mixati in vasul de la robot ingredientele pentru blat pana obtineti un aluat nelipicios si moale.
Mixati in vasul de la robot ingredientele pentru blat pana obtineti un aluat nelipicios si moale.
Inveliti aluatul in folie de plastic si lasati-l la frigider 15 minute.
Inveliti aluatul in folie de plastic si lasati-l la frigider 15 minute.
Presarati faina pe blatul de lucru si intindeti aluatul, apoi transferati-l intr-o tava de tarta unsa cu unt si tapetata cu faina.
Presarati faina pe blatul de lucru si intindeti aluatul, apoi transferati-l intr-o tava de tarta unsa cu unt si tapetata cu faina.
Taiati marginile de aluat care depasec tava, puneti deasupra o hartie de copt si umpleti tarta cu boabe de fasole sau linte. Aluatul care prisoseste il intindem din nou pe blat si il taiem in fasii de circa 1 cm.
Taiati marginile de aluat care depasec tava, puneti deasupra o hartie de copt si umpleti tarta cu boabe de fasole sau linte. Aluatul care prisoseste il intindem din nou pe blat si il taiem in fasii de circa 1 cm.
Coaceti blatul la 180°C pentru 10 minute, iar cand incepe sa se rumeneasca usor pe margini, indepartati hartia de copt cu boabele de fasole.
Coaceti blatul la 180°C pentru 10 minute, iar cand incepe sa se rumeneasca usor pe margini, indepartati hartia de copt cu boabele de fasole.
Puneti deasupra ciresele fara samburi si capsunele taiate in jumatati, toate amestecate cu zaharul vanilat pudra si fasiile de aluat in forma de grilaj.
Puneti deasupra ciresele fara samburi si capsunele taiate in jumatati, toate amestecate cu zaharul vanilat pudra si fasiile de aluat in forma de grilaj.
Introducem din nou tava la cuptor pentru inca 10 minute. Se serveste dupa ce s-a racit.
Introducem din nou tava la cuptor pentru inca 10 minute. Se serveste dupa ce s-a racit.
Imagini de la bucatari
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!