Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Iepure la cuptor cu ierburi aromatice

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

flory kitchen

27 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Iepure la cuptor cu ierburi aromatice
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Iepure la cuptor cu ierburi aromatice

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

flory kitchen

27 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

12 ore

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezent pe masa nobililor sau chiar a saracilor inca din vremuri indepartate, iepurele este tratat astazi ca si delicatesa. Este un preparat cu carnea alba, frageda si sarac in colesterol! In cautarea mea de a diversifica putin meniul familiei, am ales ca vedeta de pe masa mea sa fie iepurele! Asa ca mi-am propus sa impartasesc cu voi aceasta reteta delicioasa !

Iepure la cuptor cu ierburi aromatice

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

12 ore

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Carne , Romaneasca
flory kitchen
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Prezent pe masa nobililor sau chiar a saracilor inca din vremuri indepartate, iepurele este tratat astazi ca si delicatesa. Este un preparat cu carnea alba, frageda si sarac in colesterol! In cautarea mea de a diversifica putin meniul familiei, am ales ca vedeta de pe masa mea sa fie iepurele! Asa ca mi-am propus sa impartasesc cu voi aceasta reteta delicioasa !

Ingrediente

Portii:
  • 1.5 kg iepure eviscerat
  • 200 ml vin alb demisec
  • 3 catei usturoi
  • 40 ml otet balsamic alb
  • 3 crengute de salvie
  • 3 crengute de cimbru
  • 1 crenguta de rozmarin
  • dupa gust sare de Himalaya
  • 2 linguri condimente pentru vanat
  • dupa gust piper
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1iepure eviscerat
    1.5 kg
  • 2vin alb demisec
    200 ml
  • 3usturoi
    3 catei
  • 4otet balsamic alb
    40 ml
  • 5salvie
    3 crengute de
  • 6cimbru
    3 crengute de
  • 7rozmarin
    1 crenguta de
  • 8sare de Himalaya
    dupa gust
  • 9condimente pentru vanat
    2 linguri
  • 10piper
    dupa gust
  • 11ulei de masline
    3 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.