Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu crema de fistic si mousse de mango

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

foodbazaar

155 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Tort cu crema de fistic si mousse de mango
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu crema de fistic si mousse de mango

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

foodbazaar

155 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

1 ora

Preparare

10 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Un tort foarte fin si cremos, dar in acelasi timp racoritor. Blatul cu fistic si bezeaua de cocos dau textura acestui tort, iar fructele ofera un gust fresh.

Tort cu crema de fistic si mousse de mango

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

10 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

foodbazaar
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Un tort foarte fin si cremos, dar in acelasi timp racoritor. Blatul cu fistic si bezeaua de cocos dau textura acestui tort, iar fructele ofera un gust fresh.

Ingrediente

Portii:
Blat fistic
  • 100 gr oua
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • 30 gr mix pentru blat de pizza
  • dupa gust esenta de vanilie
  • 1oua
    100 gr
  • 2zahar
    4 linguri
  • 3faina
    3 linguri
  • 4mix pentru blat de pizza
    30 gr
  • 5esenta de vanilie
    dupa gust
Bezea cu cocos
  • 4 buc albus de ou
  • 7 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • 100 gr nuca de cocos
  • dupa gust esenta de vanilie
  • 1albus de ou
    4 buc
  • 2zahar
    7 linguri
  • 3faina
    3 linguri
  • 4nuca de cocos
    100 gr
  • 5esenta de vanilie
    dupa gust
Crema fistic
  • 150 gr branza Mascarpone
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 30 gr zahar pudra
  • 1branza Mascarpone
    150 gr
  • 2smantana pentru frisca
    200 ml
  • 3zahar pudra
    30 gr
Mousse mango
  • 150 gr mango
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 40 gr zahar pudra
  • 50 gr zahar
  • 150 gr iaurt grecesc
  • 5 gr gelatina
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1mango
    150 gr
  • 2smantana pentru frisca
    200 ml
  • 3zahar pudra
    40 gr
  • 4zahar
    50 gr
  • 5iaurt grecesc
    150 gr
  • 6gelatina
    5 gr
  • 7suc de lamaie
    1 lingura
Glazura cioccolata alba
  • 60 gr ciocolata alba
  • 10 gr unt
  • 1ciocolata alba
    60 gr
  • 2unt
    10 gr
Sirop
  • 20 gr zahar
  • 40 ml apa
  • 20 gr coaja de portocala
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1zahar
    20 gr
  • 2apa
    40 ml
  • 3coaja de portocala
    20 gr
  • 4esenta de vanilie
    1 lingurita
Strat fructe
  • 50 gr zmeura
  • 100 gr mango
  • 1zmeura
    50 gr
  • 2mango
    100 gr
Pasta de fistic
  • 100 gr mix pentru blat de pizza
  • 50 gr zahar
  • 1 gr sare
  • 1mix pentru blat de pizza
    100 gr
  • 2zahar
    50 gr
  • 3sare
    1 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Separator oua 3 in 1, plastic - OXO
21 leiÎn stoc
Tel inox, 24cm, "ZWILLING Pro" - Zwilling
95 leiÎn stoc
Tel 28 cm inox - OXO

Tel 28 cm inox - OXO

49 lei În stoc

49 leiÎn stoc
Tel profesional din inox, 45 cm - de Buyer
163 leiÎn stoc
Tel 20 cm inox "Profi Plus" - WMF
52 leiÎn stoc
Tava de copt,  otel, 18 cm - Kitchen Craft
72 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.