Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cheesecake New York fara crusta

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

MBinder

62 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Cheesecake New York fara crusta
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cheesecake New York fara crusta

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

MBinder

62 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

20 minute

Preparare

2 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Considerat un desert modern, care permite diverse combinatii de arome, cheesecake-ul are totusi o istorie destul de lunga. Cel care a creat reteta pe care o cunoastem azi este chiar Arnold Reuben (faimos pentru sandwich-urile care ii poarta numele), in anii 1900 cheesecake-ul fiind deja foarte popular in New York. De regula, cheesecake-ul are la baza o crusta, insa de data aceasta va propun o reteta care nu include acest blat, rezultand un desert foarte usor si cremos.

Cheesecake New York fara crusta

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

2 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

MBinder
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Considerat un desert modern, care permite diverse combinatii de arome, cheesecake-ul are totusi o istorie destul de lunga. Cel care a creat reteta pe care o cunoastem azi este chiar Arnold Reuben (faimos pentru sandwich-urile care ii poarta numele), in anii 1900 cheesecake-ul fiind deja foarte popular in New York. De regula, cheesecake-ul are la baza o crusta, insa de data aceasta va propun o reteta care nu include acest blat, rezultand un desert foarte usor si cremos.

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr crema de branza
  • 3 buc oua
  • 250 ml smantana pentru frisca
  • 50 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 2 lingurite amidon de porumb
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • 1crema de branza
    500 gr
  • 2oua
    3 buc
  • 3smantana pentru frisca
    250 ml
  • 4unt
    50 gr
  • 5zahar
    200 gr
  • 6amidon de porumb
    2 lingurite
  • 7extract de vanilie
    1 lingurita
  • 8suc de lamaie
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.