154 retete postate
154 retete postate
Pregatire
1 ora
Preparare
30 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
1 ora
Preparare
30 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareCuratam si spalam cartofii. Ii punem la fiert in apa rece cu sare (o lingura), timp de aproximativ 20 de minute sau pana cand se fierb.
Curatam si spalam cartofii. Ii punem la fiert in apa rece cu sare (o lingura), timp de aproximativ 20 de minute sau pana cand se fierb.
Scoatem cartofii fierti din oala si ii lasam la racit.
Scoatem cartofii fierti din oala si ii lasam la racit.
Intr-un bol punem condimentul Delikat cu gust de gaina, apa fierbinte, mustarul si otetul, si omogenizam cu un tel. Tocam ceapa marunt si o adaugam peste acest amestec si lasam la inmuiat circa 10 minute.
Intr-un bol punem condimentul Delikat cu gust de gaina, apa fierbinte, mustarul si otetul, si omogenizam cu un tel. Tocam ceapa marunt si o adaugam peste acest amestec si lasam la inmuiat circa 10 minute.
Taiem cartofii cuburi, dupa ce s-au racit putin. Turnam amestecul cu ceapa peste cartofi, acoperim si lasam sa stea 30 de minute. Amestecam si adaugam uleiul si sare dupa gust. Tocam chives si adaugam deasupra.
Taiem cartofii cuburi, dupa ce s-au racit putin. Turnam amestecul cu ceapa peste cartofi, acoperim si lasam sa stea 30 de minute. Amestecam si adaugam uleiul si sare dupa gust. Tocam chives si adaugam deasupra.
In mod traditional se foloseste supa de vita ca lichid, pentru ca eu nu am avut, am improvizat cu Delikat cu gust de gaina si apa fierbinte. Puteti pune si doar apa fierbinte sau puteti folosi supa daca aveti.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Curatam si spalam cartofii. Ii punem la fiert in apa rece cu sare (o lingura), timp de aproximativ 20 de minute sau pana cand se fierb.
Curatam si spalam cartofii. Ii punem la fiert in apa rece cu sare (o lingura), timp de aproximativ 20 de minute sau pana cand se fierb.
Scoatem cartofii fierti din oala si ii lasam la racit.
Scoatem cartofii fierti din oala si ii lasam la racit.
Intr-un bol punem condimentul Delikat cu gust de gaina, apa fierbinte, mustarul si otetul, si omogenizam cu un tel. Tocam ceapa marunt si o adaugam peste acest amestec si lasam la inmuiat circa 10 minute.
Intr-un bol punem condimentul Delikat cu gust de gaina, apa fierbinte, mustarul si otetul, si omogenizam cu un tel. Tocam ceapa marunt si o adaugam peste acest amestec si lasam la inmuiat circa 10 minute.
Taiem cartofii cuburi, dupa ce s-au racit putin. Turnam amestecul cu ceapa peste cartofi, acoperim si lasam sa stea 30 de minute. Amestecam si adaugam uleiul si sare dupa gust. Tocam chives si adaugam deasupra.
Taiem cartofii cuburi, dupa ce s-au racit putin. Turnam amestecul cu ceapa peste cartofi, acoperim si lasam sa stea 30 de minute. Amestecam si adaugam uleiul si sare dupa gust. Tocam chives si adaugam deasupra.
In mod traditional se foloseste supa de vita ca lichid, pentru ca eu nu am avut, am improvizat cu Delikat cu gust de gaina si apa fierbinte. Puteti pune si doar apa fierbinte sau puteti folosi supa daca aveti.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!