Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Kartoffelsalat

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Crissy

154 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Kartoffelsalat
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Kartoffelsalat

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Crissy

154 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

O reteta delicioasa de salata de cartofi in stil german/austriac.

Kartoffelsalat

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
aprilie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

O reteta delicioasa de salata de cartofi in stil german/austriac.
aprilie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg cartofi
  • 2 linguri mustar
  • 1 buc ceapa
  • 2 linguri condiment cu gust de gaina
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri otet
  • dupa gust sare
  • 150 ml apa
  • 1 legatura chives
  • 1cartofi
    1 kg
  • 2mustar
    2 linguri
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4condiment cu gust de gaina
    2 linguri
  • 5ulei de floarea soarelui
    2 linguri
  • 6otet
    2 linguri
  • 7sare
    dupa gust
  • 8apa
    150 ml
  • 9chives
    1 legatura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

    Curatam si spalam cartofii. Ii punem la fiert in apa rece cu sare (o lingura), timp de aproximativ 20 de minute sau pana cand se fierb.

    Curatam si spalam cartofii. Ii punem la fiert in apa rece cu sare (o lingura), timp de aproximativ 20 de minute sau pana cand se fierb.

  • Pasul 2
    terminat

    Scoatem cartofii fierti din oala si ii lasam la racit.

    Scoatem cartofii fierti din oala si ii lasam la racit.

  • Pasul 3
    terminat

    Intr-un bol punem condimentul Delikat cu gust de gaina, apa fierbinte, mustarul si otetul, si omogenizam cu un tel. Tocam ceapa marunt si o adaugam peste acest amestec si lasam la inmuiat circa 10 minute.

    Intr-un bol punem condimentul Delikat cu gust de gaina, apa fierbinte, mustarul si otetul, si omogenizam cu un tel. Tocam ceapa marunt si o adaugam peste acest amestec si lasam la inmuiat circa 10 minute.

  • Pasul 4
    terminat

    Taiem cartofii cuburi, dupa ce s-au racit putin. Turnam amestecul cu ceapa peste cartofi, acoperim si lasam sa stea 30 de minute. Amestecam si adaugam uleiul si sare dupa gust. Tocam chives si adaugam deasupra.

    Taiem cartofii cuburi, dupa ce s-au racit putin. Turnam amestecul cu ceapa peste cartofi, acoperim si lasam sa stea 30 de minute. Amestecam si adaugam uleiul si sare dupa gust. Tocam chives si adaugam deasupra.

Nota

In mod traditional se foloseste supa de vita ca lichid, pentru ca eu nu am avut, am improvizat cu Delikat cu gust de gaina si apa fierbinte. Puteti pune si doar apa fierbinte sau puteti folosi supa daca aveti.

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

    Curatam si spalam cartofii. Ii punem la fiert in apa rece cu sare (o lingura), timp de aproximativ 20 de minute sau pana cand se fierb.

    Curatam si spalam cartofii. Ii punem la fiert in apa rece cu sare (o lingura), timp de aproximativ 20 de minute sau pana cand se fierb.

  • Pasul 2
    terminat

    Scoatem cartofii fierti din oala si ii lasam la racit.

    Scoatem cartofii fierti din oala si ii lasam la racit.

  • Pasul 3
    terminat

    Intr-un bol punem condimentul Delikat cu gust de gaina, apa fierbinte, mustarul si otetul, si omogenizam cu un tel. Tocam ceapa marunt si o adaugam peste acest amestec si lasam la inmuiat circa 10 minute.

    Intr-un bol punem condimentul Delikat cu gust de gaina, apa fierbinte, mustarul si otetul, si omogenizam cu un tel. Tocam ceapa marunt si o adaugam peste acest amestec si lasam la inmuiat circa 10 minute.

  • Pasul 4
    terminat

    Taiem cartofii cuburi, dupa ce s-au racit putin. Turnam amestecul cu ceapa peste cartofi, acoperim si lasam sa stea 30 de minute. Amestecam si adaugam uleiul si sare dupa gust. Tocam chives si adaugam deasupra.

    Taiem cartofii cuburi, dupa ce s-au racit putin. Turnam amestecul cu ceapa peste cartofi, acoperim si lasam sa stea 30 de minute. Amestecam si adaugam uleiul si sare dupa gust. Tocam chives si adaugam deasupra.

Nota

In mod traditional se foloseste supa de vita ca lichid, pentru ca eu nu am avut, am improvizat cu Delikat cu gust de gaina si apa fierbinte. Puteti pune si doar apa fierbinte sau puteti folosi supa daca aveti.

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
MARIA ANA
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 20, 09:20
Buni si gustosi.
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.